WM-data on nyt Logica

14.3.2008 13:12Uutiset » Toimiala

Eurooppalainen, 36 maassa toimiva LogicaCMG IT-palveluyritys on yhdenmukaistanut kaikkien toimintamaidensa yritysnimet ja toimii jatkossa yhden Logica-nimen ja -brändin alla. WM-data on ollut osa LogicaCMG-konsernia syksystä 2006.

Logica toimii edelleen lähellä asiakkaitaan Suomessa, jossa sen henkilöstön määrä on noin 2 600. Asiakasyhteistyö jatkuu entistä monipuolisemmalla ja kansainvälisemmällä osaamisella. Logicalla on valmis, lähes 9 000 asiantuntijan verkosto edullisemman kustannustason maissa. Tätä asiantuntemusta ja parhaita käytäntöjä tuodaan osaksi suomalaisten yritysten ja yhteisöjen toiminnan kehittämistä asiakaskohtaisesti sovittavalla tavalla.

Logica -konserni on Euroopan 7. suurin IT-palveluyritys. Isoimpia toimintamaita ovat Alankomaat, Iso-Britannia, Ranska ja Saksa. Suomi on Logican viidenneksi suurin maayhtiö.

Suomessa Logican palvelu- ja ratkaisutarjontaan kuuluvat muun muassa liiketoiminnan ja palveluprosessien konsultointi, tietojärjestelmien integraatio, IT:n ja palveluprosessien ulkoistuspalvelut sekä informaatiologistiikan palvelut, kuten verkkolasku- ja verkkopalkkapalvelut.

Lisätietoja www.logica.fi.

Share: