VLF-kokoluokan levytulostin Tampereelle

15.9.2008 10:16Uutiset » Toimiala

Pyroll Oy:n Takon kotelotehdas on tilannut automaattisella levynlatauksella varustetun Screen Ultima 16000 -levytulostimen. Laitteisto asennetaan vuoden 2009 alussa.

Takon kotelotehtaan kartonkipakkaukset-liiketoiminta-alueen johtaja Hannu Takala kertoo hankinnan perusteista seuraavasti: ”Kun laitteiston uusimisen aika lähestyi, aloitimme vaihtoehtojen tutkimisen. Tämänhetkisen tuotekehityksen kärkenä olevaan Screeniin päädyimme sen markkinoilla saavuttaman hyvän maineen, tunnustetun luotettavuuden ja hyvin hoidetun huoltotoiminnan ansiosta.”

Screenin levytulostimia edustaa Suomessa Oy Graphic Metal Ab. Kuvassa vasemmalla Graphic Metalin toimitusjohtaja Vesa Valkama ja oikealla liiketoiminta-alueen johtaja Hannu Takala Takon kotelotehtaalta.

Pyroll-konserni on liikevaihdoltaan 80 milj. euroa ja työntekijöitä on 550. Takon kotelohdas on ollut jo vuosikymmenien ajan Suomessa markkinajohtaja koteloiden valmistamisessa. Pakkaustavaratalona tunnettu tehdas valmistaa monentyyppisiä, korkealaatuisia ja vaativia pakkausratkaisuja erilaisiin tarkoituksiin.

Share: