Visutech Digitalille uusi toimitusjohtaja

16.4.2008 10:06Uutiset » Toimiala

Tehostaakseen toimintaansa yhtenä digitaalisten ratkaisujen johtavana toimittajana Skandinaviassa Visutech Digital Ab on kutsunut uudeksi toimitusjohtajakseen Mats Källqvistin, joka on viimeksi toiminut Canonilla graafisen teollisuuden markkinontijohtajana.

– Mats Källqvistin 20-vuotinen kokemus erilaisissa johtotehtävissä graafisella alalla sai minut vakuuttumaan miehen kyvyistä siirtyä johtamaan Visutech Digital Ab:n nopeaa ja positiivista kehitystä, toteaa yrityksen perustaja Jan-Olof Jungersten, joka edelleen jatkaa emoyhtiö Visutech Investin johdossa.

– Mats on toiminut lukuisissa arvostetuissa johtotehtävissä graafisella alalla. Uskomme osaavamme arvostaa ja hyödyntää hänen 15 vuoden työkokemustaan johtotehtävissä Heidelberg Druckmaschinen palveluksessa sekä Ruotsissa että ulkomailla. Luontaiset kokemukset mm. markkinoinnin johtamisesta, myynnistä sekä R&D ja huoltotoiminnasta takaavat Matsille erinomaiset kyvyt johtaa yrityksemme menestymistä digitaalisen offsetin ja HP Indigon merkeissä, sanoo Jan-Olof Jungersten.

Suvereeni konsepti

Mats Källqvist on jo pitempään seurannut painovolyymien tasaista kasvua digitaalisessa offsetissa ja on valmis antamaan merkittävän panoksensa Visutech Digital Ab:n positiivisesti etenevälle kehitykselle:

– Digitaalinen offset ja HP Indigo muodostavat yhdessä kiistatta markkinoiden suvereenisimman konseptin. Olen täysin vakuuttunut siitä, että pienemmät painovolyymit perinteisesti painettuina ja “on demand” -toimitettuina ovat järkevin tapa kasvattaa painojen kannattavuutta. Haluan katsoa tulevaisuuteen ja vaikuttaa tähän positiiviseen kehitykseen johtamalla Visutechiä yrityksenä, joka toi digitaalisen painatuksen Skandinaviaan.

Visutechilla on myös Suomessa oma tytäryritys Visutech Oy. Lisätietoja www.visutech.fi

Share: