Viinilehti Oy:n toimitusjohtajaksi Heini Lehtonen

23.6.2021 13:27Uutiset » Toimiala
Viinilehden toimiala yhdistää useita Heini Lehtosen innostuksen kohteita. Kuva: Viinilehti.

Viinilehti Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu ensi joulukuussa. Ohjat ottaa DI Heini Lehtonen, 33, joka aloittaa tutustumisen uuteen työhönsä ja työyhteisöön elokuussa. Samalla myös yrityksen hallituksessa tehdään muutoksia.

Heini Lehtonen on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri ja työskentelee nykyisin Elisa Oyj:ssä Business Managerina. Lehtonen näkee Viinilehti Oy:ssä paljon itseään innostavaa kehittämispotentiaalia.

– Konsernista löytyvän rautaisen asiantuntemuksen ja tutun teeman ympärillä on hyviä mahdollisuuksia löytää uusia kasvusuuntia. Digitaalisen osaamisen ja liiketoimintamahdollisuuksien kehittäminen sekä viiniyhteisön rakentaminen ovat tärkeässä roolissa, Lehtonen sanoo.

Viinilehti Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Heikki Lehtonen jatkaa edelleen toimitusjohtajana samaan konserniin kuuluvassa Decanter Oy:ssa.

Myös Viinilehden hallituksessa tapahtuu muutoksia, kun Nea Berglund aloittaa uutena hallituksen jäsenenä kesäkuussa. Aiemmin hallituksessa toimineet Juha Berglund, Heikki Lehtonen ja Antti Rinta-Huumo jatkavat hallituksessa.

Vuonna 1998 perustettu Viinilehti Oy kustantaa Viinilehteä, tuottaa viini- ja ruoka-aiheista sisältöä useisiin digikanaviin sekä järjestää erilaisia viini- ja ruoka-aiheisia tapahtumia – suurimpana syksyisin järjestettävä Viini ja ruoka -tapahtuma Messukeskuksessa. Yrityksen liikevaihto on viime vuosina ollut noin 2 milj. euroa.

Share: