Viikate heilui Sanoma Newsilla

8.10.2012 14:59Uutiset » Toimiala

Sanoma_logo

Sanoma News on saanut Sanoma Digital Finlandia ja Sanoma Lehtimediaa koskevat yt-neuvottelut päätökseen. Neuvottelujen seurauksena Sanoma Digitalissa irtisanotaan 12 henkilöä ja Sanoma Lehtimediassa 11 henkilöä. Sanoma lakkauttaa myös Keltaisen Pörssin painetun lehden.

Lisäksi molemmissa yksiköissä osan työntekijöistä työpaikan sijainti tai työajat voivat muuttua. Nämä muutokset koskevat Sanoma Digitalissa 17 henkilöä ja Sanoma Lehtimediassa 18 henkilöä. Kokonaisvaikutus on Sanoma Digitalissa yhteensä 10 henkilötyövuotta ja Sanoma Lehtimediassa 17,4 henkilötyövuotta.

Sanoma Lehtimediassa rakenteelliset muutokset koskevat eniten Kymen Sanomien organisaatiota. Muutokset koskevat muun muassa Uutisvuoksen, Sanoma Lehtimedian Imatran toimituksen sekä Lehtimedian myynnin ja johdon organisaatioita.

Keltainen Pörssi lakkautetaan

Sanoma lakkauttaa Keltaisen Pörssin painetun lehden. Lehden viimeinen numero ilmestyy 26. lokakuuta. Lisäksi Sanoma Digitalin toimintoja keskitetään Helsinkiin.

Sanoma News arvioi saavansa vielä käynnissä olevat Sanoma Kaupunkilehtien yt-neuvottelut päätökseen keskiviikkona 24. lokakuuta.

Sanoma Newsin rakenteellisiin säästöihin tähtäävä ohjelma on osa Sanoma-konsernin laajuista muutosprosessia. Myös Sanoma Magazines Finland ja Sanoma Tekniikkajulkaisut käyvät parhaillaan yt-neuvotteluja. Vastaavia ohjelmia on käynnissä muissakin Sanoman yksiköissä ja toimintamaissa.

Share: