Videot puhuvat paperin puolesta

7.11.2013 09:40Uutiset » Toimiala

UPM Paper on tehnyt kuusi videota, joissa johtavien eurooppalaisten brändien ja kustantajien edustajat kertovat, mitä paperi merkitsee heidän yhtiöilleen ja markkinointiviestinnälleen. Videoissa esiintyy aikakauslehtien kustantajia, matkanjärjestäjiä, luovia suunnittelijoita sekä mediatoimistojen ja vähittäiskaupan edustajia.

Uusia videoita lanseerataan kuukausittain UPM Paperin Euroopan ja Pohjois-Amerikan sivustolla www.upmpaper.com. Ensimmäisenä on vuorossa Wallpaper-lehden päätoimittaja Tony Chambers.

Chambersin mukaan digitaalisen median nousun myötä ollaan entistä kiinnostuneempia siitä, miten paperia käytetään, ja kokeillaan miten painotuotteesta saadaan enemmän irti. Koska sisällön painaminen paperille on investointi, se on hyödynnettävä mahdollisimman hyvin.

– Mielestäni on käynnissä todellinen renessanssi siinä, miten sisältöä välitetään paperin avulla, Chambers sanoo videollaan. Hänen mukaansa jokainen, joka käyttää oikein painotuotteen ominaisuuksia ymmärtää, että sillä on useita suuria etuja digitaaliseen viestintään verrattuna.

Share: