Vetreä Vuoliainen laajentaa toimintaansa diginäyttöihin

29.9.2020 12:50Uutiset » Toimiala
Suurkuvatulosteet ovat yksi painotalon suurimmista tuoteryhmistä. Kuva: Vuoliainen.

Vexpo-markkinointinimellä toimiva perinteikäs painotalo Vuoliainen Oy on laajentanut toimintaansa diginäyttöihin. Jo 40 vuotta toimineen painon toiminta käynnistyi Riihimäellä silkkipainona, ja silkkipainatus on ollut yksi tuotantomenetelmä aina näihin päiviin asti.

Vuoliainen Oy on Liisa ja Pekka Marttilan vuonna 1980 perustama suomalainen painoalan perheyritys, joka 1.10.2020 täyttää 40-vuotta. Minna Laukkanen ja Mika Marttila työskentelevät nyt yrityksen johdossa. Vuosien varrella perinteikkään silkkipainon rinnalle ovat tulleet nykyaikaiset suurkuvatulostus- sekä digipainomenetelmät, jotka ovat laajentaneet tuotevalikoimaa runsaasti.

– Suurkuvatulosteet ovat yksi suurimmista tuoteryhmistä, joita valmistamme. Digipainaminen on lisääntynyt viime vuosina paljon myös meillä. Valmistamme eri menetelmin myös paljon tarroja, kilpiä jne. teollisuudelle, kertoo toimitusjohtaja Minna Laukkanen.

Uusimpana tuotteena yrityksen valikoimaan ovat tulleet Digital Signage -näytöt, joita on saatavilla laaja valikoima erilaisiin käyttötarkoituksiin, sisä- ja ulkokäyttöön. Uutena palveluna yritys on myös avannut nykyaikaisen neuvottelutilan, Mattilanpellon Neukkari, vuokrattavaksi. Neuvottelutila sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan Helsinki-Tampere moottoritien läheisyydessä.

Vuoliainen on yrityksenä pieni, mutta painoalan moniosaaja. Se on todennäköisesti auttanut selviämään koronakriisistä.

– Koronan vaikutusten suhteen olemme olleet onnekkaita, eikä se juurikaan ole vaikuttanut liikevaihtoonkaan, Laukkanen kertoo.

Koronaviruksen aiheuttaman tartuntavaaran vuoksi tätä juhlapäivää ei kuitenkaan vietetä suunnitelmien mukaisesti asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Asiakkaita palvellaan päivittäin ja juhlapäivä sujuu työn merkeissä.

Reino Lantto

Juhlan kunniaksi on tehty bannerimainos.
Share: