Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Vammaspainolle kaksi Ricohin digipainokonetta

26.11.2021 11:10Uutiset » Toimiala

Vammaspainon Ricoh Pro C7200SX Graphic Arts Edition on varustettuna useilla lisäväriyksiköillä. Kuva: Ricoh.

Docus Oy on toimittanut kaksi uutta Ricohin digipainokonetta Vammaspainolle tuotantoon marraskuun aikana. Toinen koneista on varustettu useilla lisäväriyksiköillä.

Lisävärit ja efektit ovat entistä halutumia painoasiakkaiden keskuudessa, kertoo Docuksen toimitusjohtaja Pasi Julin. Kaikki C7200 -sarjan koneet myydään jo lisäväreillä.

Vammakselle toimitettiin Ricoh Pro C9200 Graphic Arts Edition, joka on Ricohin lippulaivatuote järeään tuotantoon. Toinen kone Ricoh Pro C7200SX Graphic Arts Edition on varustettuna useilla lisäväriyksiköillä mm. kullalla, valkoiselle ja kirkkaalla. Molemmat tuotantokoneet ovat varustettu EFI Fiery- väripalvelimella.

Investointi vahvistaa ja laajentaa tiedotteen mukaan jo ennestään monipuolisen painotalon tuotevalikoimaa entisestään. Laatu paranee digituotannossa entisestään ja lisävärien avulla voidaan tuottaa enemmän näyttävyyttä ja huomionarvoa painotuotteisiin.

Vammaspaino Oy on perinteikäs kirjapainotalo Sastamalassa. Yrityksen liikevaihto oli 0,72 miljoonaa euroa 2021/02 päättyneellä tilikaudella.

Share: