Valopainossa vallan vaihto

26.10.2011 10:32Uutiset » Toimiala

Valopaino

Digipaino- ja tulostuspalveluyritys Valopaino Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Arto Kunnola. Uudella toimitusjohtajalla on sekä vahva graafisen alan että myyntipuolen kokemus. Edellinen toimitusjohtaja Kirsti Paasikallio siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi.

Graafisen tekniikan insinööritutkinnon suorittanut Kunnola on uransa aikana toiminut mm. Multiprint Oy:n myyntijohtajana, ja viimeksi yrityksen Varsinais-Suomen myyntijohtajana. Valopainossa Arto Kunnolaa houkutti yrityksen kansainvälinen yhteistyöverkosto sekä voimakas panostus tieto- ja viestintätekniikkaan.

Laaja kansainvälinen yhteistyöverkosto

Kirsti Paasikallio toimi Valopaino Oy:n toimitusjohtajana 25 vuotta. Neljännesvuosisadassa ala on muuttunut perusteellisesti, ja Kirsti Paasikallio ymmärsi hyvissä ajoin alan tulevat muutokset.

– Päätimme investoida uusimpiin digitaalisiin laitteisiin jo 1990-luvun puolessa välissä. Tuolloin teknisen tulostamisen kehitys muutti toimintaa nopeasti, kertoo Paasikallio.

Kirsti Paasikallio on toiminut aktiivisesti työnantajajärjestöissä – sekä Teollisuuden ja Työnantajien Keskusliitossa että myöhemmin Elinkeinoelämän keskusliitossa. Edellä mainittujen edustajana hän on ollut mm. Tekesin teknologiavaltuuskunnassa ja Finnpron hallintoneuvostossa. Lisäksi Paasikallio on ollut uransa aikana perustamassa useita kansainvälisiä graafisen alan yhteistyöverkostoja, kuten GlobalgrafixNet-yhteenliittymää. Paasikallio on ollut myös alansa Euroopan edustajana Yhdysvalloissa toimivassa International Reprographic Association Internationalin hallituksessa. Valopainon kansainvälinen yhteistyöverkosto kattaa nykyisin yli 40 maata.

Share: