Valopaino panostaa turvapainamiseen

28.1.2014 09:16Uutiset » Toimiala

Kopio- ja tulostusalan yritys Valopaino Oy:lle on myönnetty Bureau Veritaksen ISO 27001:2005 turvallisuusstandardin mukainen sertifikaatti. Valopaino panostaa turvapainamiseen ja on työskennellyt pitkään saadakseen tämän kansainvälisen turvasertifioinnin.

Saavutus on merkittävä, koska Valopainon mukaan kansainvälinen ja riippumaton Bureau Veritas on nyt ensimmäisen kerran katsonut, että suomalaisen painotalon tietoturvallisuusprosessit täyttävät tiukat kansainväliset tietoturvallisuusvaatimukset. Turvaosaamisen auditoinnin yhteydessä Bureau Veritas myönsi Valopainolle myös ISO 9001:2008 standardin mukaisen laatusertifikaatin.

Vuonna 1952 perustettu Valopaino Oy on alusta asti ollut tekemisissä luottamuksellisten aineistojen kanssa. Alkuaikoinaan se kopioi ja jälkikäsitteli esimerkiksi Alvar Aallon ja Pietilöiden arkkitehtitoimistojen rakennuspiirroksia. Aineistojen sähköistyttyä tietoturvallisuus ja sen todistettavuus ovat nousseet entistä merkittävämmäksi, minkä vuoksi yhtiö on halunnut turvasertifioinnin.

Valopainolle on myönnetty myös Fogra Validation Print Creation –sertikaatti Xerox 1000 laitteistolle.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: