Valopaino liittyi ishipdocs-verkostoon

14.6.2012 13:39Uutiset » Toimiala

Valopaino_Kunnola

Lauttasaarelainen perheyritys Valopaino Oy on liittynyt ishipdocs-verkostoon, joka on levinnyt jo yli 350 maahan. Verkosto on erikoistunut dokumenttien hallintaan ja painotuotteiden nopeaan maailmanlaajuiseen tuotantoon.

Ishipdocs-verkoston on perustanut päämajaansa Kaliforniassa pitävä ARC, joka on maailman johtava dokumenttien hallinnan, jakeluratkaisujen ja print-ondemand- palveluiden tuottaja. ARC on listattu New Yorkin pörssiin ja sillä on 441.6 miljoonan dollarin liikevaihto.

ARC valitsi Valopainon Suomen yhteistyökumppanikseen ishipdocs-verkostoon, sillä Valopainon palvelut sopivat heidän laatukriteereihinsä.

– Verkoston avulla asiakkaidemme kansainvälinen toiminta nopeutuu ja helpottuu merkittävästi. Jatkossa saamme kiireisten asiakkaidemme aineistot perille kohdemaahan entistä nopeammin. Samalla palvelualueen laajuus kasvaa etenkin Kiinan suuntaan, kertoo Valopainon toimitusjohtaja Arto Kunnola.

– Palvelu on erityisen hyödyllinen valmistavalle ja rakentavalle teollisuudelle, jotka saattavat toimia todella tiukoissa aikatauluissa. Asiakkaan ei tarvitse miettiä, ehtiikö kuljetus perille ajoissa, kun aineisto painetaan fyysisesti kohdemaassa.

Share: