Valopaino liittyi ishipdocs-verkostoon

14.6.2012 13:39Uutiset » Toimiala

Valopaino_Kunnola

Lauttasaarelainen perheyritys Valopaino Oy on liittynyt ishipdocs-verkostoon, joka on levinnyt jo yli 350 maahan. Verkosto on erikoistunut dokumenttien hallintaan ja painotuotteiden nopeaan maailmanlaajuiseen tuotantoon.

Ishipdocs-verkoston on perustanut päämajaansa Kaliforniassa pitävä ARC, joka on maailman johtava dokumenttien hallinnan, jakeluratkaisujen ja print-ondemand- palveluiden tuottaja. ARC on listattu New Yorkin pörssiin ja sillä on 441.6 miljoonan dollarin liikevaihto.

ARC valitsi Valopainon Suomen yhteistyökumppanikseen ishipdocs-verkostoon, sillä Valopainon palvelut sopivat heidän laatukriteereihinsä.

– Verkoston avulla asiakkaidemme kansainvälinen toiminta nopeutuu ja helpottuu merkittävästi. Jatkossa saamme kiireisten asiakkaidemme aineistot perille kohdemaahan entistä nopeammin. Samalla palvelualueen laajuus kasvaa etenkin Kiinan suuntaan, kertoo Valopainon toimitusjohtaja Arto Kunnola.

– Palvelu on erityisen hyödyllinen valmistavalle ja rakentavalle teollisuudelle, jotka saattavat toimia todella tiukoissa aikatauluissa. Asiakkaan ei tarvitse miettiä, ehtiikö kuljetus perille ajoissa, kun aineisto painetaan fyysisesti kohdemaassa.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone