Valomainosala keskittyy yrityskaupalla

11.1.2016 09:00Uutiset » Toimiala
Rautakesko on valinnut Tammerneonin ulkovalomainosten toimittajaksi olemassa oleviin ja uusiin myymälöihinsä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Venäjällä.
Rautakesko on valinnut Tammerneonin ulkovalomainosten toimittajaksi olemassa oleviin ja uusiin myymälöihinsä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Venäjällä.

Kotimainen mainosratkaisujen toimittaja Dimedia Mediatehdas Oy on ostanut tiedotteen mukaan Pohjoismaiden ja Itämeren alueen suurimpiin valomainosvalmistajiin lukeutuvan Tammerneon Oy:n liiketoiminnan. Yrityskaupalla tähdätään viennin kasvattamiseen entistä laajemmalla tuotevalikoimalla.

– Tavoitteenamme on haukata nopeassa tahdissa merkittävä siivu kotimaisista ja kansainvälisistä markkinoista. Yrityskauppa tuo meille ison mittakaavan tuote- ja projektiosaamista sekä valmiita asiakkuuksia suuriin globaaleihin ketjuihin, joihin kiinni pääseminen olisi omin voimin ollut hidasta ja vaikeaa, toteaa Dimedia Mediatehtaan toimitusjohtaja Tomi Harmonen.

Dimedia Mediatehdas Oy on erikoistunut kokonaisvaltaisten mainosratkaisujen ja opasteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Tammerneon on tunnettu mm. huoltoasemaketjujen ja hypermarkettien liikepaikkoja valaisevista korkeista mainospylväistä eli pyloneista.

Tammerneonin liiketoiminta siirtyy Dimedia Mediatehtaalle 4.1.2016. Toiminta jatkuu Tammerneonin nimellä, ja yritysten henkilöstö jatkaa tehtävissään vanhoina työntekijöinä. Muutos ei vaikuta yritysten olemassa oleviin sopimuksiin tai asiakassuhteisiin.

Share: