Fram muuttuu Granoksi, myös iso investointi

10.10.2017 10:12Uutiset » Toimiala
Kuva: Grano.

Vaasassa toimiva Fram Oy fuusioituu 1.11.2017 alkaen Granoon. Nimi Fram jää samalla historiaan. Yhtiö on toiminut jo reilun vuoden osana Grano-konsernia.

Yhdistymisen myötä Framin asiakkaat tulevat tiedotteen mukaan saamaan käyttöönsä alan laajimman tuote- ja palveluvalikoiman. Valikoima sisältää offset- ja digipainamisen lisäksi sähköiset palvelut erilaisiin kampanjoihin ja brändin hallintaan sekä suurkuvapalvelut julisteista kokonaisiin messuosastoihin.

– Viime vuosien aikana merkittävästi lisääntynyt kohdennettu suoramarkkinointi tulee jatkossa olemaan myös osa laajaa palveluvalikoimaa, olipa kyse sitten yksittäistalouksista tai BtoB-markkinoinnista. Näitä on ajettu pikkuhiljaa sisään viimeisen vuoden aikana ja nyt niitä osataan tarjota asiakkaiden tarpeisiin, jotka ovat nykyään yhä laajempia, kertoo johtaja Jan Rosendahl Framista.

Muutto ja iso painokoneinvestointi

Osana nimenmuutosta Grano keskittää Vaasan yksiköt yhteen, kun sekä Fram että Vaasassa jo aiemmin ollut Granon toimipiste muuttavat uusiin tiloihin Vaasan Meijerikadulle. Muutto tapahtuu vuoden vaihteessa. Yksikkö työllistää jatkossa noin 70 työntekijää.

Grano tekee myös ison investoinnin Vaasaan, kun uusiin tiloihin toimitetaan B1-koon 8-värinen Heidelberg 106 XL. Investointi on noin kolme miljoonaa euroa. Framilla on aiemmin ollut B2-koon offsetpainokoneita, mutta nyt tehokkuutta haetaan lisää suuremmasta formaatista. Myös digipainopuolelle tullaan investoimaan tulevana vuonna.

Share: