Uutta verta Lexmark Finlandin johtoon

16.10.2008 11:18Uutiset » Toimiala

Lexmark Finlandin maajohtajaksi on nimitetty Timo Savolainen, 45. Yli 20 vuotta it-alalla työskennellyt Savolainen siirtyy Lexmarkille F-Securesta.

Savolainen tuo Lexmarkille vahvaa myynnin ja johtamisen osaamista sekä kansainvälistä näkemystä. Savolainen uskoo Lexmarkin kasvumahdollisuuksiin tilanteessa, jossa koko ala elää murrosvaihetta.

– Lexmark on globaali teknologiayritys, jolla on erinomaiset tuotteet, hyvä tiimi Suomessa ja vahva usko kasvuun. Meillä on erinomaiset mahdollisuudet vastata niihin haasteisiin, joita tämän päivän yritysten tulostustarpeet ja ympäristödirektiivit asettavat. Nykyisessä taloustilanteessa myös säästöjen aikaansaaminen on tärkeää. Meidän ratkaisuillamme ja palveluillamme asiakasyritykset voivat saada huomattavia säästöjä, Timo Savolainen sanoo.

– Yritykset optimoivat tulostusympäristöjään ja pyrkivät kokonaisratkaisuihin. Lexmark tarjoaa yritysten tarpeisiin mukautuvia palveluita, joissa palvelukokonaisuudet ja tietoturvaratkaisut ovat keskeisessä roolissa. Myös ympäristöarvot korostuvat Lexmarkin palveluissa. Autamme yrityksiä pienentämään niiden ekologista jalanjälkeä, Savolainen kertoo.

Savolaisen kokemus it-alalta on vankka ja monipuolinen. Aiemmin Savolainen on työskennellyt myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä muun muassa Digitalilla, BMC Softwaressa ja F-Securessa, jossa hän vastasi yritystuotteiden liiketoiminnasta globaalisti sekä toimi yrityksen Suomen maajohtajana. Lexmarkiin Savolainen tuo paitsi vahvaa kokemusta myös tuoretta näkemystä alan mahdollisuuksista.

– Tavoitteenani on kasvattaa Lexmarkin markkinaosuutta entisestään. Lähtöasetelma on mielenkiintoinen, sillä tulostuspalveluala elää voimakasta murrosvaihetta. Lexmarkissa on tähän vaadittavaa tekemisen meininkiä, rehellisenä, vaativana ja avoimena johtajana tunnettu Savolainen toteaa.

Share: