Uusi painotalo: Plusprint

25.1.2012 17:05Uutiset » Toimiala

Kaksi painoalan ammattilaista, Iiro Laine ja Jari Kuivalainen, ovat lähteneet rakentamaan ennakkoluulottomasti uutta painotaloa. Uunituore Plusprint tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden kaikkien painopalveluiden automatisoituun tuotantoon yhden portaalin kautta (www.plusprint.fi).

Plusprint on hankkinut Pohjoismaiden suurimmalta Xerox-jälleenmyyjältä Document House Oy:ltä kattavan laite- ja ohjelmistokokonaisuuden aivan uudenlaisen asiakaskokemuksen luomiseksi. Kokonaisuuteen sisältyy muun muassa digitaalinen Color1000 Press -painokone Clear toner –ominaisuudella, sekä FreeFlow Web Services ja FreeFlow ProcessManager -ohjelmistot.

– Vuosikymmenten kokemus painomaailmasta ja sen muutoksesta kiteytyvät tässä kokonaisuudessa. Haluamme avata asiakkaillemme oven aivan uuteen aikakauteen, jossa painotuotteet ovat luonteva osa liiketoiminnan kehittämistä ja tuloksen tekoa. Niiden tuottaminen ei saa syödä asiakasyrityksen sisäisiä resursseja, vaan vapauttaa aikaa ja energiaa oikeasti tuottavaan työhön. Massapostitusten ja suurten painotuotevarastojen sijaan asiakkaamme voivat kohdentaa viestinsä juuri oikealla tavalla oikeille tahoille, sanoo Plusprintin toimitusjohtaja Jari Kuivalainen.

– Olemme yhdistäneet eri teknologioiden parhaat puolet ja tehneet niiden hyödyntämisestä äärimmäisen helppoa – haluamme antaa asiakkaallemme ”wau”-kokemuksen”, Kuivalainen jatkaa ylpeänä.

– Perinteistä Offset-painamista täydentää tämän hienon ohjelmistokokonaisuuden lisäksi Plusprintille hankitut Xerox Color 1000 Press –ja Nuvera-painokoneet. Color 1000 Press tarjoaa asiakkaillemme täysin uudenlaisia digipainamisen mahdollisuuksia. Clear toner -ominaisuuden avulla erikoisefektit voidaan painaa paperille kohdelakkamaisesti. Lisäksi efektejä voidaan soveltaa monipuolisesti esimerkiksi muuttuvaan tietoon tai visuaalisesti houkutteleviksi kuvatehosteiksi, toteaa Plusprintin Iiro Laine.

– Painoala on ollut viime vuosina valtavassa murroksessa niin Suomessa kuin muuallakin. Plusprint on nähnyt muutoksen mahdollisuutena. Ja sitä se todella onkin. Suuret ikäluokat ovat jäämässä sankoin joukoin eläkkeelle. Julkinen talous vaatii rajuja muutoksia. Organisaatioiden viestinnästä vastaa aina vain pienempi joukko ihmisiä. Jotta tehokkuus ei kärsi, on automatisoitava kokonaisuuksia. Hommat täytyy ottaa niin sanotusti ”näppeihin.” Plusprintin malli on ammattilaisenkin silmin katsottuna loistava. Asiakkaat eivät voi olla tykkäämättä siitä, hehkuttaa Document Housen aluejohtaja Erkki-Jussi Welling.

Plusprint

Plusprintin omistaa AllOne Print Oy. Plusprintin perustajat Jari Kuivalainen ja Iiro Laine ovat molemmat toimineet yli 20 vuotta painoalalla. Jari Kuivalainen on toiminut aiemmin Kehityksen kirjapainon painonjohtajana ja Iiro Laine jatkaa edelleen omistamansa Laine Directin toimitusjohtajana.

Yhteistyöyritysten toimipisteet löytyvät Helsingistä, Järvenpäästä, Ulvilasta, Raumalta ja Tallinnasta.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: