Uusi logo Miller Graphicsille

18.1.2011 11:44Uutiset » Toimiala

Miller Graphics

Miller Graphics Group on uudistanut logonsa ja samalla tiivistänyt yksiköidensä yhteistoimintaa. Yhtiö haluaa jatkossa jakaa yksiköidensä osaamista yhä laajemmin kaikille asiakkailleen. Miller Graphics Group on yksi Euroopan johtavista pakkauspainon prepress-palvelujen tuottajista. Se on myös suurimpia fleksopainon painopintojen toimittajista. Suomessa sen toimipisteitä on Pietarsaaressa, Lahdessa, Ulvilassa ja Säkylässä.

Suomessa Miller Graphics valmistaa muun muassa digitaalisia fotopolymeerilaattoja. Moderni HD-laattatekniikka otettiin käyttöön heti sen tultua markkinoille.

– Meillä on HD-laattojen käytöstä eniten kokemusta Pohjoismaissa, kertoo myyntipäällikkö Pertti Krook ja jatkaa:

– Fotopolymeeriholkit ja laserkaiverretut elastomeeriholkit ovat olleet tuotannossamme jo vuosia. Elastomeerien ominaisuudet yltävät parhaiden fotopolymeerien tasolle ja ovat useissa tapauksissa parempi vaihtoehto hinnan, laadun ja kestävyyden suhteen.

Miller Graphics toimittaa fleksopainajille myös muut tarvikkeet, kuten aniloxit ja kaavarin terät.

Prepress-osaaminen kehityksen kulmakiviä

Miller Graphics pyrkii kehittämään prepress-osaamista jatkuvasti. Yritys onkin luonut yhdessä painajien ja värintoimittajien kanssa uusia toimintamalleja. Tuotteet MGColorPlus ja Miller Multicolor ovat näistä esimerkkeinä. Miller Graphicsin mukaan ne nostavat fleksopainon väriavaruuden ja laadun markkinoiden parhaalle tasolle.

– Haluamme pitää myös loppukäyttäjäasiakkaamme tyytyväisinä tarjoamalla kokonaisratkaisuja, jotka auttavat heitä keskittymään ydinosaamiseensa ja tuovat selkeitä kustannus- ja aikasäästöjä sekä entistä parempaa laatua.

Miller Graphics Group toimii yhdeksässä maassa. Yhtiö on hiljattain laajentunut Euroopan ulkopuolelle, sillä Miller Graphics Casablanca aloitti toimintansa vuoden alussa.

www.millergraphics.com

Share: