Uusi johtaja Stora Enson Consumer Board -ryhmälle

2.11.2016 07:27Uutiset » Toimiala
Annika Bresky.
Annika Bresky.

Stora Enso on nimittänyt Annica Breskyn Consumer Board -divisioonan johtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi. Annica Bresky on tällä hetkellä ruotsalaiseen Holmen-konserniin kuuluvan Iggesund Paperboard AB:n toimitusjohtaja.

Bresky on aiemmin toiminut tehtaanjohtajana BillerudKorsnäs AB:ssa. Vuosina 2001‒2010 hän työskenteli Stora Enson Kvarnsvedenin tehtaalla tuotannon esimiestehtävissä. Breskylla on ylempi korkeakoulututkinto tekniseltä alalta Uppsalan yliopistosta. Hän on myös suorittanut Executive MBA -tutkinnon M-gruppenissa.

Bresky aloittaa työnsä Stora Ensossa viimeistään 1.5.2017 toimipaikkanaan Tukholma. Stora Enson toimitusjohtaja Karl-Henrik Sundström toimii Consumer Board -divisioonan johtajana siihen asti. Bresky jättää heti tehtävänsä Iggesundissa.

– Annica Bresky sopii erittäin hyvin Consumer Board -divisioonamme mahdollisuuksien kehittäjäksi. Hänen mittava kokemuksensa sekä tuotannossa että johtavissa asemissa luo vakaan pohjan tämän kasvuliiketoimintamme eteenpäin viemiseksi. Annica on työskennellyt aiemmin Stora Ensossa usean vuoden ajan, joten olen iloinen voidessani toivottaa hänet tervetulleeksi takaisin, Sundström sanoo.

Stora Enson Consumer Board -divisioonan edellinen johtaja, Jari Latvanen, on aloittanut HKScanin toimitusjohtajana.

Share: