Uudenmaan UV-lakkaus osti Folikan

10.10.2019 16:00Uutiset » Toimiala
Ari-Pekka Määttä ja uusi foliointikone. Kuva: Uudenmaan UV-lakkaus.

Viimeistelytöitä tekevä Uudenmaan UV-lakkaus Oy on ostanut foliointiin erikoistuneen Folika Oy:n Painonetiltä. Yrityskauppa muodostaa viimeistelyalalle uuden vahvan toimijan, joka hakee kasvua.

Uudenmaan UV-lakkaus on vuonna 1987 perustettu yritys, joka kasvaa nyt uuteen kokoluokkaan. Yritysten yhteinen liikevaihto on noin 400 000 euroa ja henkilökunnan määrä viisi.

– Palveluvalikoimamme käsittää nyt laminoinnin, UV-lakkaukset, folioinnin sekä stanssauksen, preeglauksen ja muut kohopainopalvelut. Teemme myös seripainotöitä, sanoo Uudenmaan UV-lakkauksen Ari-Pekka Määttä.

Määtän mukaan yritysoston avulla voidaan laajentaa toimintaa ja hakea uusia markkinoita esim. pakkausten viimeistelystä. Nyt työt ovat pääasiassa kaupallisten kirjapainojen painotöitä. Yritys on myös investoinut uuteen foliointikoneeseen kapasiteetin lisäämiseksi.

– Molempien yritysten korkea laatu tulee säilymään ja resurssimme kasvavat. Pystymme palvelemaan entistä paremmin sekä vanhoja että uusia asiakkaita, Määttä sanoo.

Yritys toimii nyt Vantaalla ja Folika Lohjalla. Määtän mukaan ensi vuonna on tarkoitus muuttaa yhteisiin tiloihin ja toimia yhden Folika-brändin alla.

Share: