UPM Raflatac avaa jakeluterminaalit Pietarissa ja Istanbulissa

5.10.2009 11:26Uutiset » Toimiala

UPM Raflatac on avannut uuden leikkuu- ja jakeluterminaalin Pietarissa. Uusi terminaali toimittaa filmi- ja paperitarralaminaattia Venäjän markkinoille.

– Olemme ensimmäinen tarralaminaattivalmistaja, joka avaa oman jakeluterminaalin Venäjällä. Investointi osoittaa, että olemme sitoutuneita Venäjän markkinoille. Uusi terminaali parantaa palveluvalmiuksiamme merkittävästi, ja asiakkaamme pääsevät nyt hyödyntämään entistä nopeampia toimitusaikoja, pienempiä tilausmääriä ja suurempaa tuotevalikoimaamme. Nämä ovat tärkeitä liiketoiminnan menestykselle nykyisessä markkinatilanteessa, sanoo UPM Raflatacin Euroopan
liiketoiminnan johtaja Tapio Kolunsarka.

Vuoden 2010 alussa UPM Raflatac avaa uuden leikkuu- ja jakeluterminaalin Istanbulissa, josta yhtiö toimittaa filmi- ja paperitarralaminaattia lähialueen markkinoille.

– Tuotteidemme kysyntä on kasvanut voimakkaasti Turkin alueella ja haluamme tarjota paikallisille asiakkaillemme laajan tuotevalikoiman nopealla toimitusajalla. Leikkuu- ja jakelukapasiteetin lisääminen Turkissa on osa laajempaa tavoitettamme vahvistaa palveluverkostoa sekä vähitellen kasvattaa markkinaosuuttamme Itä-Euroopassa, kertoo Kolunsarka.

UPM Raflatac on hiljattain saanut päätökseen maailmanlaajuisen investointiohjelman, johon sisältyvät uudet tuotantolaitokset Yhdysvalloissa ja Kiinassa sekä uusi tuotanto- ja logistiikkakeskus Puolassa.

UPM Raflatac on maailman johtavia tarralaminaatin ja RFID-etätunnisteiden valmistajia. Yhtiöllä on 14 tehdasta viidellä mantereella sekä laaja myyntikonttoreiden ja terminaalien verkosto ympäri maailman. UPM:n Tekniset materiaalit -liiketoimintaryhmään kuuluvan UPM Raflatacin palveluksessa on 2600 työntekijää, ja sen liikevaihto vuonna 2008 oli noin miljardi euroa.
Lisätietoja osoitteessa www.upmraflatac.com.

Share: