Unigrafialle uusi kumppani painotoimintaan

1.8.2016 08:10Uutiset » Toimiala

Unigrafia Oy on ulkoistanut painotuotantonsa Suomen Yliopistopaino Oy:lle heinäkuun alusta alkaen. Nimellä Juvenes Print toimiva yhtiö osti Unigrafian painotuotannon ja toimittaa korkeakouluille niiden painotuotteet.

Unigrafian omistajia ovat Helsingin yliopisto, Aalto-yliopisto, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja Taideyliopisto. Unigrafia teki alkuvuonna 2016 markkinakartoituksen potentiaalisista kumppaneista, ja keväällä yhtiö avasi tarjouskilpailun omistajiensa painopalveluiden hankinnasta.

Kilpailutuksen voitti Juvenes Print. Kilpailutus sisälsi digitaaliset-, offset- ja pienpainotuotteet sekä niihin liittyvät lisäpalvelut. Erillisellä sopimuksella sovittiin Unigrafian nykyisen painotuotannon siirtämisestä liiketoimintakaupalla Juvenes Printille. Yhtiö jatkaa painotoimintaa Unigrafian painosalissa Helsingin Pitäjänmäellä.

Kahden yhtiön painotuotannon yhdistäminen varmistaa tiedotteen mukaan toiminnan merkittävän tehostamisen ja kehittämisen. Asiakassuhteista, tuotteiden laadusta ja palvelun sujuvuudesta vastaa jatkossakin Unigrafia. Yhtiö tuottaa digitaalisen julkaisemisen, graafisen suunnittelun, tulostus- ja painatuspalveluiden sekä välitysmyynnin palveluja yliopistojen ja korkeakoulujen tarpeisiin.

Share: