Tytti Kontulasta Sanoman S-ryhmän vetäjä

9.11.2017 17:40Uutiset » Toimiala
Tytti Kontula.

Tytti Kontula vastaa tammikuusta alkaen Sanomassa S-ryhmän asiakkaille suunnattujen kanavien sisällöntuotannosta ja jakelusta sekä osallistuu tiiviisti sisältöjen kehittämiseen.

Sanoma on toiminut SOK Median kumppanina asiakkaille suunnattujen kanavien sisällöntuotannossa ja jakelussa sekä sisältöjen kehittämisessä tammikuusta saakka. Sopimus kattaa S-ryhmän asiakasomistajille suunnatun sisällöntuotannon muun muassa Yhteishyvän eri kanavissa, S-kanavalla ja muissa kohdennetuissa digitaalisissa kanavissa. S-ryhmän toimitus on osa aikakausbrändejä tuottavaa Sanoma Lifestyleä.

Tytti Kontula on toiminut muun muassa Glorian Kodin, Suuren Käsityön, Vauvan ja Meidän Perheen päätoimittajana. Aiemmin Kontula on työskennellyt Bonnier Publicationsilla muun muassa Evitan päätoimittajana.

S-ryhmän toimituksen nykyinen esimies ja sisältöpäällikkö Mari Paalosalo-Jussinmäki siirtyy tammikuussa A-lehtien palvelukseen.

Saila-Mari Kohtala.

Saila-Mari Kohtala Glorian Kodin päätoimittajaksi

Glorian päätoimittaja Saila-Mari Kohtala, 46, ottaa vastuulleen myös Glorian Kodin. Hän aloittaa Glorian Kodin päätoimittajana tammikuussa nykyisen päätoimittajan Tytti Kontulan siirtyessä Sanoman S-ryhmän toimituksen johtoon.

Glorian Koti uudistui syksyllä. Lehdessä on nyt enemmän näyttäviä koteja, ja kokonaisuus on entistäkin ylellisempi ja harmonisempi. Lisäksi tilaajat saavat jokaiseen lehteen kahdeksan sivua lisäsisältöä.

– Sekä Glorialla että Glorian Kodilla menee tällä hetkellä todella mukavasti. Näiden lehtien päätoimittaminen istuu luontevasti yhteen. On erittäin inspiroivaa tarttua tähän haasteeseen, Kohtala sanoo.

Outi Hakkarainen.

Outi Hakkaraisesta Suuren Käsityön päätoimittaja

Outi Hakkarainen, 36, on nimitetty Suuren Käsityön päätoimittajaksi. Aikaisemmin lehden toimituspäällikkönä toiminut Hakkarainen aloittaa päätoimittajana tammikuussa nykyisen päätoimittajan Tytti Kontulan siirtyessä Sanoman S-ryhmän toimituksen johtoon.

Suuri Käsityö on Suomen suurin käsityölehti. Se tavoittaa 240 000 suomalaista (KMT-lukijamäärä S16/K17).

Mari Paalosalo-Jussinmäki A-lehtiin päätoimittajaksi

Kotivinkin, Unelmien Talon & Kodin ja Unelmien Käsityöt -lehden päätoimittajaksi on nimitetty tammikuusta 2018 alkaen Mari Paalosalo-Jussinmäki.

Hän tulee A-lehtiin Sanoma Lifestylesta, jossa hän on työskennellyt S-ryhmälle sisältöjä tekevän toimituksen päällikkönä. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Kodin Kuvalehden toimituspäällikkönä ja Bonnierissa Olivian päätoimittajana.

Kotivinkki ja Unelmien Talo & Koti ovat menestyneet hyvin. Kotivinkin lukijamäärä on kasvussa ja Unelmien Talo & Koti nousi viimeisimmässä KMT-mittauksessa Suomen kolmanneksi luetuimmaksi asumisen lehdeksi heti A-lehtien Avotakan ja Viherpihan jälkeen.

Share: