Turkuun Fogra-sertifioitu Canonin digipainokone

5.9.2011 10:00Uutiset » Toimiala

Canon ja turkulainen KMG Printworks ovat allekirjoittaneet sopimuksen Lounais-Suomen ensimmäisen Fogra-sertifioidun Canon imagePRESS C7010VP -digipainokoneen asentamisesta.

Canon toimittaa KMG Printworksille Canon imagePRESS C7010VP:n varustettuna työnkululla ja monipuolisella inline–viimeistelylaitteistolla. Kokonaisuus tullaan toimittamaan Fogra-sertifioituna. KMG Printworksille toimitetaan lisäksi kattava asiantuntija-analyysi muun tuotannon ja tuotannon esivalmistelun analysoimiseksi ja kehittämiseksi.

– Edellinen digipainokoneemme imagePRESS C7000VP ehti palvella meillä lähes neljä vuotta. Uusi kone on selkeä harppaus eteenpäin niin tuotannon kuin myynninkin näkökulmasta. Parempi laatu, kasvanut materiaalivalikoima ja nopeus yhdistettynä vähäisempään ylläpidon tarpeeseen on loistava yhtälö, toteaa toimitusjohtaja Jukka Kari.

KMG Printworks on voimakkaasti kasvanut, Varsinais-Suomen johtavia painoviestintäpalveluiden toimittajia. Digitaalisen arkkipainotuotannon lisäksi tuote- ja palveluvalikoima kattaa myös monipuoliset jälkikäsittelymahdollisuudet, suurkuvatuotannon eri materiaaleille sekä messu- ja displaytuotteet. KMG Printworksilla on myös tietyille asiakkaille oma webfront-palvelu, esimerkiksi käyntikorttitilauksia varten. KMG Printworks on osa Kari Media Group Oy:tä (KMG).

Share: