Tulostustalo B1G Lahti on jatkossa Print Team

22.8.2017 09:10Uutiset » Toimiala
Print Teamin toimitusjohtaja Kari-Pekka Eronen.

Lahtelaisen tulostustalo B1G Lahti Oy:n omistus on myyty kokonaan Kari-Pekka Eroselle. Yritys toimii jatkossa nimellä Print Team.

B1G Lahti on ollut suurkuvatulostuksiin, erilaisiin mainos- ja markkinointimateriaaleihin sekä autoteippauksiin erikoistunut yritys. Osakkeet myi helsinkiläinen B1G Finland Oy, joka jatkaa toimintaansa ja tekee yhteistyötä Print Teamin kanssa.

B1G Lahti Oy:n liikevaihto oli maaliskuussa 2017 päättyneellä tilikaudella 1,14 miljoonaa euroa. Yrityksen pitkäaikaiset työntekijät jatkavat uuden yrityksen vanhoina työntekijöinä, joten Print Team työllistää jatkossakin kuusi tulostusalan ammattilaista.

Kari-Pekka Eronen on Print Teamin toimitusjohtaja. Hän on ollut molempien B1G-yritysten hallituksen jäsen.

– Yrityskauppa oli looginen ja tärkeä askel osana yrityksemme strategiaa palvella asiakkaitamme entistäkin monipuolisemmin ja joustavammin. Liikevaihtomme on kasvanut tasaisesti viime vuosina. Tätä kasvua tukevat nyt tehdyn yrityskaupan ja kokeneen tiimimme lisäksi luotettavat yhteistyökumppanimme, Eronen sanoo.

Print Team palvelee asiakkaitaan yksilöllisesti vastaten projektien kokonaisvaltaisesta toteuttamisesta suunnittelusta asennukseen. Yrityksen käytössä ovat Erosen mukaan nykyaikaiset tulostustekniikat, viimeisimmät tietokonesovellukset sekä osaaminen vaativissakin teippaus- ja asennustöissä.

Share: