Tukkurien toimitukset jatkuvat lähes ennallaan

17.3.2020 16:55Uutiset » Toimiala
Tulostusmateriaaalien loppuminen ei ole nyt polttavin ongelma alan tukkurien mukaan. Kuva HP.

Graafisen alan tukkurit kertovat toimitustensa ja palvelujensa jatkuvat lähes ennallaan koronaepidemiasta huolimatta. Toimituksiin voi kuitenkin tulla muutoksia ja viivettä. Myynti tapahtuu nyt pääasiassa puhelimitse, sähköpostilla tai verkkokaupan kautta.

Seri-Deco ei tee asiakaskäyntejä
Seri-Deco tiedottaa tavarantoimitusten jatkuvan normaaliin tapaan. Myynti on tavoitettavissa puhelimitse. Myynnin asiakaskäynnit käydään videon ja puhelimen välityksellä asiakastapaamisten sijaan. Tekniikkatiimin huoltokäynnit ja asennukset jatkuvat normaalisti, mutta ei-kiireelliset huoltokäynnit siirretään myöhemmäksi, ja teknistä tukea annetaan mahdollisuuksien mukaan etäyhteyden välityksellä.

Seri-Deco muistuttaa, että verkkokauppa on asiakkaiden käytössä 24/7.

KTA-Cortex käyttää etäyhteyksiä
KTA-Cortex-konsernissa käytetään etätyötä ja etäyhteyksiä kokousten ja tapaamisten vaihtoehtona. Henkilöstö voi toimenkuvansa mukaisesti tehdä etätyötä. Konsernissa ei oteta vastaan vierailijoita ja kunnioitetaan asiakkaiden, toimittajien ja muiden yhteistyökumppanien vierailijarajoituksia. Kokoukset ja tapaamiset pyritään järjestämään etäyhteyksin.

Konsernin tiedotteen mukaan työmatkat varsinkin ulkomaille on peruttu. Matkustaminen on ainoastaan sallittua liiketoiminnalle erittäin kriittisten toimintojen takia.

Antalis sulki Showroomit
Antaliksen myyjät ja tukihenkilöt jatkavat asiakaskäyntejä tilanteissa, joissa se asiakkaalle sopii. Muutoin työntekijöiden työmatkoja on vähennetty minimiin. Koronaviruksen leviämisriskin minimoimiseksi yrityksessä on lisätty etätyömahdollisuuksia.

Yrityksen toimitiloissamme sijaitsevat Showroomit on toistaiseksi suljettu. Näytepalvelusta voidaan kuitenkin edelleen toimittaa näytteitä tarvittaessa.

Antaliksen mukaan on mahdollista, että osalle tuotteista tulee saatavuusongelmia, mutta niiden tilalle pystytään tarjoamaan vaihtoehtoisia tuotteita. Jo vahvistettuihin toimitusmääriin ja päivämääriin saattaa tulla muutoksia, sillä toimitusten varmuus toimittajilta saattaa muuttua odottamattomien ulkoisten olosuhteiden vuoksi.

Papyrus Finland siirtyi kotitoimistoihin
Papyrus Finland kertoo siirtyneensä toistaiseksi kotitoimistoihin ennaltaehkäistäkseen koronaviruksen vaikutuksia. Toiminta jatkuu kotitoimistoista käsin pääosin normaalisti. Näytteiden toimittamisessa tulee kuitenkin varautua viiveisiin. Asiakkaiden tulee ilmoittaa, jos lähetyksellä on erityinen kiire.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: