TS ottaa haltuunsa varhaisjakelun Lounais-Suomessa

4.3.2014 09:18Uutiset » Toimiala

Turun Sanomat on jo toinen sanomalehtikonserni, joka ottaa hoitaakseen sanomalehden varhaisjakelun omalla levikkialueellaan. Aiemmin näin teki Keski-Pohjanmaan Kirjapaino. Monet sanomalehdet ovat tutkineet uusia jakeluvaihtoehtoja, kun Itella on sanonut irti varhaisjakelusopimuksia.

Itella Posti ja TS-Yhtymän omistama Lounais-Suomen Tietojakelu ovat solmineet liiketoiminnan luovutussopimuksen, jonka mukaan varhaisjakelu siirtyy lokakuun alusta Lounais-Suomen Tietojakelulle. Siihen asti Itella hoitaa varhaisjakelun. Liikkeenluovutuksen yhteydessä Itellan varhaisjakelussa työskentelevät henkilöt siirtyvät lokakuussa vanhoina työntekijöinä Lounais-Suomen Tietojakelun palvelukseen.

–  Jakelutoiminnan harjoittaminen omassa yhtiössä mahdollistaa toiminnan kehittämisen. Ensisijaisesti on otettava huomioon sanomalehtien tarpeet. Turun Sanomilla on Lounais-Suomessa yli 100 000 tilaajaa ja haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaan ja toimivan varhaisjakelun myös tulevaisuudessa, Turun Sanomien toimitusjohtaja Jaakko Ketonen sanoo.

Share: