Toshibalta 375 laitetta Helsingin kaupungille

19.5.2008 17:11Uutiset » Toimiala

Toshiba Tec Finland on tehnyt merkittävän monitoimilaitteita koskevan sopimuksen Helsingin kaupungin kanssa. Sopimus sisältää 375 kappaletta Toshiban värimonitoimilaitteita ja kaupan kokonaisarvo on noin 1,5 miljoonaa euroa.

– Kyseessä on merkittävä sopimus Toshiballe ja kokoluokaltaan kauppa on koko alaa ajatellen suuri, Toshiban myyntijohtaja Heikki Valtonen luonnehtii Helsingin kanssa tehtyä sopimusta.

Helsingin kaupungille toimitettavat monitoimilaitteet ovat kahta tyyppiä, e-Studio 2500 ja e-Studio 3500, jotka kumpikin kuuluvat Toshiban myydyimpiin malleihin.

– Tämä on merkittävä kauppa Helsingin kaupunginkin kannalta. Valinnan ratkaisi kokonaistaloudellinen edullisuus. Kilpailutuksessa huomioitiin sekä hinta että palvelun laatutekijät, kertoo tuoteryhmäpäällikkö Marko Rahikainen Helsingin kaupungin hankintakeskuksesta.

Rahikaisen mukaan kolmivuotiskaudeksi nyt hankittuja Toshiban e-Studio 2500- ja e-Studio 3500 -monitoimilaitteita käytetään Helsingin kaupungin toiminnoissa ensisijaisesti mustavalkotulostukseen ja ne säädetään tulostamaan väriä vain erillisellä komennolla. Laitteet tulevat pääasiassa toimistokäyttöön, mutta ammattimaisen laatunsa vuoksi niitä voidaan hyödyntää myös monistamotyössä.

Toshiban voittaman tarjouskilpailun pohjalta tehty kauppa jatkaa Helsingin kaupungin siirtymistä väriaikaan. Vuosi sitten Toshiba teki sopimuksen lähes seitsemästäkymmenestä monitoimilaitteesta, joissa yhdistyvät nopean mustavalkolaitteen ja laadullisesti korkeatasoisia väritulosteita tuottavan laitteen ominaisuudet. Tuolloin järjestetty monitoimilaitteiden tarjouskilpailu oli ensimmäinen, jossa väriominaisuudet olivat mukana. Jatkossa Helsingin kaupungilla on tarkoitus kilpailuttaa kaikki noin 1500 monitoimilaitekannan hankinnat väriominaisuuksilla varustettuina.

Lisätietoja: Heikki Valtonen, 0400 708 162, heikki.valtonen@toshibatec-tnd.com

Share: