Titta Kiuru sisältöjohtajaksi Era Contentiin

6.5.2021 18:33Uutiset » Toimiala
Titta Kiuru siirtyy Eraan markkinointitoimisto Generosta, jossa hän on sisältöstrategina johtanut asiakkuustiimiä. Kuva: Era Content.

Titta Kiuru on nimitetty sisältöjohtajaksi sisältömarkkinointi- ja viestintätoimisto Era Contentiin. Hänellä on tiedotteen mukaan vahva osaaminen niin kuluttajabrändien sisältömarkkinoinnista kuin mediastakin.

Titta Kiuru siirtyy Eraan markkinointitoimisto Generosta, jossa hän on sisältöstrategina johtanut asiakkuustiimiä. Aiemmin Titta on työskennellyt muun muassa Meidän Talon, Viherpihan ja Kauneus & Terveys -lehden päätoimittajana, Vauvan toimitussihteerinä ja toimittajana Me Naisissa. Hän aloittaa Erassa sisältöjohtajana 30. elokuuta.

– Olen työskennellyt koko urani sisältöjen parissa: ensin pitkään journalistina, viimeiset vuodet sisältömarkkinoinnin asiakkaiden kanssa. Minua kiehtoo strategisen ajattelun ja hyvien tarinoiden tuominen yhteen vaikuttaviksi, luottamusta herättäviksi sisällöiksi. Nautinkin eniten strategisesta tekemisestä yhdessä asiakkaan kanssa. On palkitsevaa edetä tavoitteellisesti kohti päämäärää, Titta Kiuru sanoo.

Eralaisten määrä on kasvamassa vuoden mittaan jopa 50 prosentilla noin kolmeenkymmeneen markkinoinnin, viestinnän ja sisältöjen ammattilaiseen. Titta Kiuru on jo kuudes uusi eralainen tänä vuonna, kertoo Eran operatiivinen johtaja Tuomas Littunen.

Era Content Oy kertoo olevansa täyden palvelun strateginen sisältö- ja viestintätoimisto. Yrityksen liikevaihto oli 2,1 milj. euroa tilikaudella 2020, sama kuin vuonna 2019. Yrityksessä on nyt 23 työntekijää.

Share: