Timo Kopra Otavamedian toimitusjohtajaksi

28.6.2016 07:06Uutiset » Toimiala

Timo Kopra

Suomalaisissa mediayhtiöissä tapahtui juhannuksen alla runsaasti johtajavaihdoksia. Otavamedia sai uuden vetäjän kirjakauppaketjustaan ja yhtiön lehti Tekniikan Maailman uuden päätoimittajan.

Otavamedia Oy:n toimitusjohtaja Pekka Harju on irtisanoutunut siirtyäkseen toisen työnantajan palvelukseen. Harjun työsuhde Otava-konsernissa päättyy 31.8.2016. Otava-konserniin kuuluvan Suomalaisen Kirjakaupan toimitusjohtaja, KTM Timo Kopra, 51, on nimitetty Otavamedian toimitusjohtajaksi 22.6.2016 alkaen.

Reijo Ruokanen Tekniikan Maailman päätoimittajaksi
Alma Median kustantaman Talouselämän päätoimittaja Reijo Ruokanen jättää tehtävänsä ja siirtyy pois yhtiön palveluksesta. Ruokanen aloittaa Otavamedia Oy:n kustantaman Tekniikan Maailman päätoimittajana syyskuun alussa.

Anna Baijars

Anna Baijars Gummerus Kustannuksen toimitusjohtajaksi
Filosofian maisteri Anna Baijars, 49, on nimitetty Gummerus Kustannus Oy:n toimitusjohtajaksi ja kustantajaksi 22.6.2016 alkaen Mikko Merosen luopuessa toimitusjohtajan tehtävistä terveydellisistä syistä.

elina_piispanen

Elina Piispanen Sanoma Media Finlandin transformaatiojohtajaksi
Sanoma Media Finlandin transformaatiojohtajaksi nimitetyllä KTM Elina Piispasella on pitkä ja kattava kokemus liiketoiminnan muutoksen ja kehityksen johtamisesta. Piispanen on työskennellyt aiemmin pitkään Accenturen palveluksessa

Elina Schüller Aller Median sisältöjohtajaksi
Aller Media vahvistaa jälleen digitaalisten sisältöjen osaamistaan nimittämällä uudeksi sisältöjohtajakseen Elina Schüllerin. Hän siirtyy Aller Medialle Ilta-Sanomista, jossa hän on viimeksi ollut lehden toimituspäällikkö.

Share: