Timo Kopra Aikakausmedian puheenjohtajaksi

24.8.2017 08:01Uutiset » Toimiala
Timo Kopra. Kuva: Aikakausmedia.

Aikakausmedian hallitus on valinnut uudeksi puheenjohtajakseen 1.9.2017 alkaen Otavamedian toimitusjohtaja Timo Kopran. Hän seuraa tehtävässä A-lehtien toimitusjohtajan tehtävät jättänyttä Juha Blomsteria.

Kopra on Aikakausmedian edustajana myös Medialiiton hallituksessa.

Aikakausmedian hallitukseen kuuluvat 1.9. lukien myös varapuheenjohtajat päätoimittaja Merja Karjalainen, TTT Kustannus Oy ja toimitusjohtaja Tapani Pitzen, Fokus Media Finland Oy. Muut hallituksen jäsenet ovat lehtiliiketoiminnan johtaja Tuomas Hämäläinen, Alma Talent Oy, kaupallinen johtaja Vesa Kemi, Sanoma Media Finland Oy, päätoimittaja Marja Puustinen, OAJ ry ja sisältöjohtaja Elina Schüller, Aller Media Oy.

Nimityksiä Medialiitossa

Oikeustieteiden kandidaatti Pia Huhdanmäki on aloittanut Medialiiton ja RadioMedian yhteisenä johtavana asiantuntijana 10.8.2017 ja filosofian maisteri Anu Hietala liiton tiedottajana 1.8.2017 alkaen.

Pia Huhdanmäki vastaa 10.8.2017 alkaen radio- ja tv-toimialan edunvalvonnasta edunvalvontapäällikkö Johanna Halkolan perhevapaan ajan. Huhdanmäki on työskennellyt pitkään Sanomassa media- ja liikejuridiikan ja henkilöstöhallinnon johtotehtävissä, viimeksi Sanoma Media Finlandin henkilöstöjohtajana.

Filosofian maisteri Anu Hietala on aloittanut 1.8.2017 alkaen Medialiiton tiedottajan sijaisena. Hän on aiemmin työskennellyt tiedottajana LähiTapiola-ryhmässä.

Sanomalehtien Liiton ja Medialiiton tiedottajana on aloittanut 7.8.2017 yhteiskuntatieteiden maisteri Eeva Hemanus. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa viestintäkonsulttina Viestintätoimisto Groundissa ja Suomen Punaisen Ristin tiedottajana.

Share: