Timo Ketonen luovuttaa Hansaprintin johdon serkulleen

23.5.2011 01:26Uutiset » Toimiala

EDGE

Yhtä Suomen ja Pohjoismaiden johtavaa painotaloa, Hansaprint Oy:tä, 15 vuotta varatoimitusjohtajana ja toimitusjohtajana luotsannut Timo Ketonen siirtyy yhtiön johdosta syrjään. Ketonen ryhtyy tekemään väitöskirjaa ja tutkimaan käynnissä olevaa median murrosta Åbo Akademin EDGE-tutkimusryhmässä (kuvassa). Hansaprint Oy:n ja Hansaprint-konsernin toimitusjohtajaksi on 1.7.2011 alkaen nimitetty KTM Heikki Ketonen (40), Timo Ketosen serkku. Hän on aiemmin toiminut yhtiön varatoimitusjohtajana.

Timo Ketonen jatkaa edelleen TS-Yhtymä Oy:n ja Nitron hallituksissa.

– Painotoimiala elää jatkuvaa muutosta median ja viestinnän murroksen myötä. Yhtiössä on käyty läpi merkittävä rakennemuutos viime vuosien aikana. Nyt on oikea hetki vaihtaa vetovastuuta ja lähteä toteuttamaan haasteellisia strategioita uusin resurssein, toteaa Timo Ketonen.

Åbo Akademin EDGE-tutkimusohjelma on keskittynyt liiketoimintamallien kehittämiseen ja kuluttajakäyttäytymisen tutkimiseen muun muassa media- ja muilla luovilla toimialoilla. Ohjelmassa ovat mukana Ketosen lisäksi Åbo Akademista vararehtori, professori Malin Brännback, professorit Alf Rehn ja Gunilla Widen, lehtori Kim Holmberg, väitöskirjan tekijä Niklas Kiviluoto sekä Kanadan Torontossa sijaitsevan Ryerson yliopiston professori Alan Carsrud. (Kuvassa kaikki muut paitsi Alf Rehn.)

Samalla päivämäärällä 1.7. nimitetään toimitusjohtajan varamieheksi Jukka Saariluoma, joka toimii Direct-yksikön johtajana.

www.hansaprint.fi

www.edge.abo.fi

Share: