Teroprint osti lahtelaisen M & P Paino Oy:n

3.12.2018 08:30Uutiset » Toimiala
Yrityskauppaa allekirjoittamassa vasemmalta Ilpo Korkolainen, Jarmo Korkolainen, Mika Viljanen ja Risto Viljanen.

Teroprint Oy osti 29.11.2018 tehdyllä kaupalla lahtelaisen M & P Paino Oy:n koko osakekannan. Tiedotteen mukaan toiminta jatkuu molemmissa yhtiöissä samojen henkilöiden toimesta. Teroprintin painotalo on Mikkelissä.

Osakkeet myivät Mika Viljanen ja Risto Viljanen. Samassa yhteydessä M & P Paino Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Ilpo Korkolainen ja aluejohtajaksi Jussi Koukku. Yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi on nimitetty Jarmo Korkolainen sekä hallituksen jäseniksi Ilpo Korkolainen, Mika Viljanen ja Jussi Koukku. Ilpo ja Jarmo Korkolainen jatkavat entiseen tapaan yrittäjinä Teroprint Oy:ssä.

Yrityskauppa tuo tiedotteen mukaan molempien yhtiöiden asiakkaille merkittävää hyötyä, koska kahden talon resursseilla saadaan toimintaympäristö entistä tehokkaammaksi, nykyaikaisemmaksi ja kilpailukykyisemmäksi tulevaisuuden haasteita varten. Voimavarojen kasvaessa palvelun taso nousee entisestään. Viiden hengen myyntitiimi pystyy reagoimaan nopeasti kaikkiin asiakkaiden toiveisiin.

Teroprint Oy ja M & P Paino Oy muodostavat painoalan pienkonsernin, jonka kokonaishenkilöstömäärä on tällä hetkellä 20 henkilöä ja nettoliikevaihto kuluvalla tilikaudella on noin 2,7 miljoonaa euroa. Seuraavien tilikausien tavoite yhtiöissä on nostaa henkilöstömäärä noin 25 henkilöön ja liikevaihto noin 3,5 miljoonaan euroon.

Share: