Teroprint ja Etelä-Savon Kirjapaino yhdistyvät

14.3.2016 14:06Uutiset » Toimiala
Kuvassa vasemmalta Teroprintin osakkaat Mari Riepponen, Jarmo Korkolainen, Ilpo Korkolainen ja Sanna Paavilainen. Kuvaaja Saara Liukkonen.
Kuvassa vasemmalta Teroprintin osakkaat Mari Riepponen, Jarmo Korkolainen, Ilpo Korkolainen ja Sanna Paavilainen. Kuvaaja Saara Liukkonen.

Kaksi mikkeliläistä painotaloa Etelä-Savon Kirjapaino Oy ja Teroprint Oy yhdistävät toimintonsa. Uusi Teroprint tarjoaa nyt aiemmissa toimipaikoissa entistä monipuolisempaa ja joustavampaa palvelua.

Yhdistyvien yritysten liiketoiminta on tiedotteen mukaan ollut kannattavaa huolimatta yleisestä markkinatilanteesta Suomessa ja maailmalla. Teroprint Oy:n liikevaihto tulee olemaan noin 1,4 miljoonaa euroa vuodessa ja henkilöstövahvuus on jatkossa noin 11. Etelä-Savon Kirjapainon avainhenkilöt jatkavat Teroprint Oy:n palveluksessa ja myös yrityksen osakkaina. Teroprintillä on osaamista ja kapasiteettia offset- ja digipainotöistä sekä suurkuvatulostamisesta.

Etelä-Savon Kirjapaino Oy on perustettu vuonna 1987 Pieksämäelle, josta yritys muutti Mikkeliin vuonna 1997. Yritys on työllistänyt Yrittäjänkadun toimipisteessään vakituisesti kuusi henkilöä. Teroprint Oy on perustettu vuonna 1981 ja toiminut koko historiansa ajan Jääkärinkadulla Mikkelissä. Yritys on työllistänyt viisi vakituista ja kolme osa-aikaista työntekijää. Molemmissa yrityksissä on toteutettu 2000-luvulla onnistuneesti sukupolvenvaihdokset. Toimipaikat säilyvät edelleen sekä Jääkärinkadulla että Yrittäjänkadulla.

Teroprint Oy:n toimitusjohtajana jatkaa Jarmo Korkolainen varahenkilönään Sanna Paavilainen.

Share: