Tekniseri laajentuu yrityskaupalla

20.1.2021 15:55Uutiset » Toimiala
Tekniseri tuottaa esineisiin painettua grafiikkaa mm. silkkipaino- ja tampopainotekniikalla. Kuva: Tekniseri.

Merkintätuotteita ja eristeitä valmistava Tekniseri Oy laajentaa tuotetarjontaansa. Yritys ostaa pakkaus-, tiiviste- ja eristeratkaisujen valmistukseen erikoistuneen Sealmaker Finland Oy:n. Yrityskaupalla Tekniseri vahvistaa asiakaspalvelukykyään ja syventää osaamistaan eristeliiketoiminnassa.

Sealmaker valmistaa pakkauksia, tiivisteitä ja eristeitä kaikille teollisuuden aloille. Tuotteiden pakkaamiseen suunnitellut pakkauspehmusteet valmistetaan asiakkaan omien mittojen mukaan. Yritys tuottaa pakkauksia teollisuuden sisälogistiikkaan sekä kansainvälisiin kuljetuksiin.

Sealmaker tekee asiakkaille niin yksittäiset protokappaleet kuin miljoonien kappaleiden tuotantosarjat. Materiaalivalikoimaan kuuluvat mm. solumuovit, solukumit, kumit, vaahtomuovit sekä erilaiset kuitumateriaalit.

Tekniserillä on kaupan jälkeen toimipisteet Kempeleellä, Espoossa, Porissa, Raumalla ja Kiinassa Suzhoussa. Tekniseri Oy:n liikevaihto oli 8,3 milj. euroa 2019 ja Sealmaker Finland Oy:n 2,0 milj. euroa tilikaudella 2019/08.

Share: