Tarraserif ostaa Suomen Turvakilvet

10.1.2020 09:26Uutiset » Toimiala
Turvakilvillä on laaja tuotemallisto teollisuuteen, kaivoksiin, varasto- ja liiketiloihin. Kuva: Turvakilvet.

Tarraserif-ryhmä on ostanut Nivalassa toimivan Suomen Turvakilvet Oy:n liiketoiminnan Auraprintiltä. Suomen Turvakilvet Oy on turvakilpien ja -opasteiden suunnitteluun ja tuotantoon erikoistunut yritys, joka toimii yhteistyössä alan viranomaisten kanssa.

Turvakilvillä on tiedotteen mukaan laaja tuotemallisto teollisuuteen, kaivoksiin, varasto- ja liiketiloihin. Vakioituja tuotteita valmistetaan mm. palosuojeluun, henkilökohtaiseen suojeluun, vaarallisiin aineisiin, ympäristö- ja vesihuoltoon. Yritys on perustettu vuonna 1987, sen liikevaihto on 1 Meur ja yritys työllistää 7 henkilöä.

Suomen Turvakilvet on ollut osa turkulaista Auraprint -konsernia vuodesta 2001.

– Suomen Turvakilvet Oy on ollut tuoteryhmässään kaikkien tuntema ja käyttämä referenssi. Markkinat ovat kuitenkin muuttuneet, ja kilpailun kiristyminen on tuonut mukanaan uudenlaisia haasteita. Emoyhtiön taholla onkin todettu, että yrityksen tulevaisuuden turvaamiseksi on parempi, että sen omistajan liiketoiminnan luonne on lähempänä sen omaa liiketoimintaa. Uudella omistajalla Tarraserif Oy:llä on vankka asema omalla liiketoiminta-alueellaan, sanoo Auraprint Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Ylipoti.

– On hienoa päästä jatkamaan toimintaa, jonka perustana on vuosikymmenien aikana hankittu asiakastarpeiden ymmärtäminen ja tuotannon erikoisosaaminen. Myynnin ja tuotannon henkilökunta jatkavat Nivalassa nykyisissä tiloissa. Haluamme jatkossakin olla osa seutukunnan vankkaa teollista tuotantoa. Turvakilvet täydentää Tarraserif -yritysryhmämme teollisuussektoria, kertoo Tarraserif Oy:n toimitusjohtaja Arto Tahkola.

Suomen Turvakilvet Oy:n perustaja ja pitkäaikainen toimitusjohtaja Juha Niemelä jää taustalle neuvonantajaksi. Tarraserif-ryhmän pääpaikka on Kempeleessä. Muut tehtaat ovat Oulussa, Helsingissä ja Vantaalla.

Share: