Tarraserif laajenee yrityskaupoilla

11.12.2015 09:01Uutiset » Toimiala
Tarraserifin toteuttama toimistotilan teippaus.
Tarraserifin toteuttama toimistotilan somistus.

Näkymisen ja tuotemerkinnän tuotteisiin erikoistunut Tarraserif laajentaa toimintaansa kahdella yrityskaupalla. Yritys on ostanut Helsingistä Mainos-Oilio Oy:n ja Haukiputaalta Puukstain Oy:n.

Tarraserif-ryhmän liikevaihto nousee kauppojen ansiosta yli kolmen miljoonan euron.
Ryhmän pääpaikka on Oulussa, tehdas Helsingin Viikissä ja myynti-asennusyksikkö Helsingin Vallilassa. Tarraserif toimii nyt 44 ammattilaisen voimin.

Mainos-Oilio Oy on 40 vuotta vanha perheyritys Helsingin Viikissä. Yritys on erikoistunut messurakentamiseen, shop in shop-konseptien toteuttamiseen sekä vaativiin graafisiin tulostuksiin ja seripainatuksiin. Mainos-Oilio on toteuttanut mm. yli 100 osaston messurakenteet Tallinnassa ja tekee vaativia kaksikerroksisia designosastoja. Yrityksellä on 2 000 neliömetrin toimitiloissa monipuolinen kone- ja laitekanta ja 17 työntekijää.

Marraskuussa ostettu Puukstain Oy tekee myymälä- ja ajoneuvoteippauksia, työmaatauluja, graafisia tulosteita sekä brändi- ja tekstiilipainatuksia. Yritys on toiminut jo yli 20 vuotta Haukiputaalla. Puukstainissa on 7 työntekijää.

Share: