Taneli Tikka nimitetty toimitusjohtajaksi Wunderkraut-konserniin

26.11.2012 10:41Uutiset » Toimiala

Wunderkraut

Tuoreen marraskuisen Print&Media-lehden kannessa komeileva Taneli Tikka on nimitetty toimitusjohtajaksi Wunderkraut-konsernin Suomen yhtiöön, jonka alaisuudessa ovat myös Baltian maiden toiminnot. Samalla Tikasta tulee konsernin johtoryhmän ja hallituksen jäsen sekä yksi konsernin henkilöomistajista.

– Lähden innolla mukaan Wunderkrautin kaltaiseen voittoa tekevään kasvurakettiin. Se toimii alueilla, jotka ovat lähellä omaa osaamistani niin tieto- ja viestintäteknologian, kansainvälisyyden kuin verkosto-osaamisen näkökulmista, kertoo Taneli Tikka, Wunderkrautin Suomen ja Baltian uusi toimitusjohtaja.

– On loistava päästä kovalla kasvukäyrällä olevien asioiden pariin yhtiössä, joka täyttää kaikki kasvuyhtiön mitat ja on silti riittävän iso osallistumaan suuriin hankkeisiin, Tikka sanoo.

Yhdeksässä maassa toimintaa

Wunderkraut-konserni toimii Euroopassa yhdeksässä maassa ja sillä on 140 työntekijää. Suomen maayhtiö kasvaa tällä hetkellä nopeimmin konsernin yhtiöistä. Suomessa yhtiön asiakkaita ovat muun muassa Uusi Suomi, Punainen Risti, Yle ja Maanmittauslaitos.

– Olemme onnistuneet kasvamaan jo 10 miljoonaa euroa vaihtavaksi voitolliseksi yhtiöksi lyhyessä ajassa. Kannattavaa kasvua on kiihdyttänyt erityisen korkea asiakas- ja työntekijätyytyväisyys, toteaa Vesa Palmu, Wunderkraut-konsernin toimitusjohtaja ja pääomistaja Lontoon toimipisteestä.

– Toteutamme asiakasprojektit liiketoimintalähtöisesti, emme teknologia edellä. On hienoa, että sarjayrittäjänäkin kannuksensa hankkinut Taneli Tikka ottaa nyt ohjat Suomen ja Baltian toiminnoista eli yhdestä konsernimme henkilöstömäärältään suurimmista maayhtiöistä. Tavoitteenamme on kasvaa jo ensi vuonna yli 200 henkilön konserniksi, Palmu jatkaa.

Wunderkraut tarjoaa asiantuntijapalveluja web-ympäristöjen julkaisu- ja sisällönhallintajärjestelmiin. Yhtiön asiakkaita ovat kaiken kokoiset suuria yleisömassoja palvelevat yritykset, kuten mediatalot ja kauppaketjut sekä valtionvirastot. Wunderkrautin ydinosaamista ovat web-toteutukset, joihin liittyy monenlaista rikasta mediasisältöä, netti-tv:tä ja mobiilivideota.

Wunderkraut on Euroopan suurin Drupal-pohjaisia julkaisu- ja sisällönhallintajärjestelmiä tarjoava yhtiö. Drupalin open source -teknologiaan perustuvien verkkototeutusten avulla asiakasyritykset voivat palvella yleisöjään tehokkaasti sekä julkaista ja jakaa monimuotoista sisältöä laajojen kävijävirtojen käytettäväksi lukuisilla eri päätelaitteilla.

Lisätietoa: www.wunderkraut.com

Kuvassa: Taneli Tikka ja Wunderkraut-konsernin toimitusjohtaja ja pääomistaja Vesa Palmu.

Share: