Tampereen MAC-repro uuteen omistukseen

3.11.2010 15:03Uutiset » Toimiala

Kättely

Packaging Premedia Oy on ostanut Tampereen MAC-repro Oy:n liiketoiminnot Leo Villaselta. Tampereen MAC-repron ja Packaging Premedian yhdistyessä syntyy Pirkanmaan johtava pakkaus-, mainos-, lehti- ja digitulostusrepron asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa entistä isomman ja monipuolisemman tuotantokapasiteetin sekä laajemman palvelukokonaisuuden.

Yrityskaupan myötä Packaging Premediasta tulee johtava painopinnan valmistuksen ja tulostuksen palveluyritys Pirkanmaalla. Yrityksen liikevaihto nousee yli 6 miljoonaan euroon ja palveluksessa on lähes 60 henkilöä. Sekä Tampereen MAC-repro että Packaging Premedia Oy:n B-Fast -yksikkö jatkavat yhdistymisen jälkeen itsenäisinä toimijoina samassa toimipisteessä, jossa työskentelee 9 henkilöä. Emoyhtiö Packaging Premedia Oy toimii hallintona, joka koordinoi ja kehittää toimipisteiden yhteisiä toimintoja synergiaetujen varmistamiseksi.

– Tampereen MAC-repron osto on tärkeä askel yrityksemme kehittämisessä laaja-alaiseksi palvelureproksi. Korkea laatu, monipuolinen tuotanto ja kattavat palvelut ovat entistä oleellisempia asioita, kun asiakkaat valitsevat kumppania. Iso konserni antaa laajat resurssit ja kapasiteettia toimia asiakkaiden kumppanina myös suurissa ja nopeissa projekteissa – parasta osaamista ja

tehokkuutta tarjoten. Suuruus antaa myös mahdollisuudet panostaa tuotekehitykseen ja alan parhaimpaan tuotantoteknologiaan, linjaa Packaging Premedia Oy:n toimitusjohtaja Kai Lankinen.

Lankisen mukaan Packaging Premedia kiinnostui MAC-reprosta sen korkean tason osaamisen, monipuolisuuden ja asiakkaiden pitkäaikaisen arvostuksen takia.

– Uskon että järjestely tuo jatkuvuutta MAC-repron toimintaan, sekä mahdollistaa asiakkaiden palvelun entistäkin paremmin ja kilpailukykyisemmin, toteaa vuosikymmenten kokemuksen omaava toimitusjohtaja Leo Villanen Tampereen MAC-reprosta, joka on lupautunut jatkamaan asiakaspalvelussa vielä pitkälle tulevaisuuteen.

Packaging Premedia Oy:n omistavat yhtiön toimiva johto ja pääomasijoittaja Canelco Capitalin hallinnoima rahasto.

Tampereen MAC-repro Oy on vuonna 1994 perustettu repro- ja tulostusalan yritys, joka on erikoistunut tuottamaan korkealaatuista painopinnan valmistusta ja tulosteita kustannustehokkaasti mm. mainostoimistoille, yrityksille ja brändeille.


Packaging Premedia Oy on Suomen johtava pakkauspainopinnan valmistaja, johon kuuluvat pakkausreprot Marvaco, Sata-Flexo ja B-Fast. Yrityksen toimipisteet ovat Helsingissä, Ulvilassa ja Tampereella. Yritys on alansa arvostetuin toimittaja painoille, brändeille ja mainostoimistoille, joka on erikoistunut tuottamaan korkealaatuista painopinnan valmistusta ja fleksopainolaattoja. Yritys on asiakkaidensa kanssa voittanut useita kansainvälisiä laatupalkintoja koko 2000-luvun ajan.

www.ppm.fi, www.macrepro.fi, www.marvaco.fi, www.sata-flexo.fi, www.b-fast.fi, www.canelco.fi

Share: