Talouselämän päätoimittajaksi Jussi Kärki

3.6.2019 07:49Uutiset » Toimiala
Jussi Kärki. Kuva: Talouselämä.

Talouselämän uudeksi päätoimittajaksi on nimitetty Jussi Kärki, 52. Hän on vuodesta 2016 lähtien työskennellyt MTV Uutisten talous- ja politiikan toimituksen päällikkönä ja sitä ennen talouden ja politiikan toimittajana MTV Uutisissa 2009–2016.

Kärki on aiemmin toiminut toimitussihteerinä ja taloustoimittajana Kauppalehdessä 2000–2009.

– Olen MTV Uutisissa seurannut yli vuosikymmenen talouden ja politiikan päätöksiä ja päättäjiä. Uskon, että vuosien aikana syntyneistä verkostoistani on hyötyä uudessa tehtävässä ja pystyn auttamaan ja tukemaan Talouselämän tekijöitä, sanoo Jussi Kärki.

– Arvostan kovasti Talouselämää ja sen toimitusta, talousjournalismin parhaita ammattilaisia. Klikkausten jahtaamisen ajassa tarvitaan entistä enemmän syvällistä tietoa ja laatujournalismia. Talouselämä on etujoukoissa tarjoamassa sitä, Kärki jatkaa.

– Saamme Jussi Kärjestä vahvan ja tunnetun ammattilaisen kehittämään Talouselämän laadukasta sisältöbrändiä. Jussin johdolla digitaalisesta Talouselämästä tulee entistäkin vahvempi yritys- ja makrotalouden tulkitsija, sanoo Alma Talentin Suomen-toimitusten johtaja, Kauppalehden vastaava päätoimittaja Arno Ahosniemi.

Share: