Talentum vahvistuu ammattitiedossa

24.3.2014 08:42Uutiset » Toimiala

Talentum vahvistaa merkittävästi asemaansa ammattitiedon kustantajana Suomessa. Talentum ostaa Sanoma Pro:n B2B-liiketoiminnan osaksi kirja- ja lakikoulutusliiketoimintaansa. Liiketoiminnan liikevaihto oli noin 4 miljoonaa euroa 2013.

Ostettava liiketoiminta tuottaa ajantasaisia digitaalisia palveluja ja koulutuksia sekä kustantaa yrityskirjoja verotuksen, taloushallinnon, juridiikan ja esimiestyön ammattilaisille. Tärkeimmät tuotteet ovat digitaaliset Fokus-palvelu ja Verkkokirjahylly. Liiketoimintakaupan yhteydessä 24 työntekijää siirtyy Talentumin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Kaupan arvioidaan toteutuvan 1.5.

– Siirtyvä tuoteportfolio monipuolistaa tarjontaamme ja asiakaspohjamme kasvaa. Liiketoimintakaupan myötä Talentum vahvistaa merkittävästi asemaansa Suomen johtavana ammattisisältöjen kustantajana kirja- ja koulutusmarkkinoilla, sanoo Talentumin varatoimitusjohtaja Lasse Rosengren.

– Sanoma Pro:n strategian painopiste on opetus- ja oppimisratkaisujen kehittäminen, ja luovumme B2B-liiketoiminnasta keskittyäksemme oppimisen liiketoimintaan, Sanoma Pro:n Ammatillisten ratkaisujen johtaja Anja Kahri kertoo.

Share: