Systeamista tulee EVRY

20.3.2012 10:48Uutiset » Toimiala

Evry logo

EDB ErgoGroup Systeam, joka on Pohjoismaiden toiseksi suurin IT-palvelutalo ja kokonaisratkaisujen toimittaja, ottaa uudeksi nimekseen EVRY. Konsernin tavoitteena on nousta alansa suurimmaksi Pohjoismaissa vuoteen 2015 mennessä.

– Olemme parin viime vuoden aikana käyneet läpi mittavan organisaatioiden sulautumiseen liittyvän muutosprosessin. EVRY-nimi, visio, missio ja yhteiset arvot ovat uusi alku ja koko konsernin yhteinen alusta, joka antaa meille entistä paremmat mahdollisuudet tarjota asiakkaillemme laaja-alaista osaamista liiketoiminnan kehittämiseen, Suomen maajohtaja Staffan Eriksson toteaa.

Konsernin palveluvalikoimaan kuuluu it-järjestelmien suunnittelu ja käyttöönotto, tuki ja ylläpito koko elinkaaren ajan. Suomessa liiketoiminta painottuu Microsoft Dynamics AX- ja NAV-ratkaisuihin sekä niitä tukeviin Business Intelligence ja raportointijärjestelmiin. Lisäksi konserniin kuuluu Suomessa alan johtava rakennustoimialan järjestelmien toimittaja EVRY Jydacom.

EVRY työllistää Suomessa noin 100 henkeä Vantaan, Tampereen ja Jyväskylän toimipisteissään. Yrityksen toiminta perustuu joustavaan pk-sektorin palveluun lähellä asiakasta. Suurkonsernin tuella EVRY pystyy tarjoamaan asiakkailleen myös kansainvälistä osaamista liiketoiminnan kehittämiseen.

EDB ErgoGroup Systeam syntyi, kun pohjoismaiset IT-palvelutalot EDB, Systeam ja ErgoGroup yhdistyivät vuoden 2010 lokakuussa. Fuusio oli toimialan suurin Pohjoismaissa.

www.evry.fi

Share: