swissQprint avasi osaamiskeskuksen Tanskaan

6.8.2020 12:05Uutiset » Toimiala
Toimitusjohtaja Lars Nikolajsen esittelee uusissa tiloissa sekä uusia että käytettyjä suurkuvalaitteita. Kuva: signprint.se

Suurkuvatulostimien valmistaja swissQprint on ottanut käyttöön uuden Pohjoismaisen tekniikkakeskuksen Tanskassa. Laitteita edustava NIZE equipment -yritys on investoinut uusiin toimitiloihin, joissa voidaan mm. testata asiakkaiden materiaaleja ja töitä. NIZE myy ja huolta laitteita Pohjoismaissa ja Baltian maissa.

– On paljon töitä, joita aikaisemmin on voitu tehdä vain silkkipainossa tai erikoislaitteilla, mutta joita nyt voidaan alkaa tekemään digitaalisesti. Mutta töitä on testattava oikeiden työtapojen löytämiseksi. Nyt voimme tehdä sitä tässä uudessa keskuksessa, kertoo NIZE equipmentin perustaja ja toimitusjohtaja Lars Nikolajsen signprint.se -uutispalvelulle.

Uuden keskuksen pinta-ala on 1 200 neliömetriä, josta puolet on varattu swissQprintin suurkuvalaitteiden esittelytilaksi. Esillä on laitteiden lisäksi runsaasti mallitöitä. Keskuksessa on esillä myös mm. Zündin leikkureita.

Keskuksessa järjestetään demoja erikseen sopien. Keskus sijaitsee Odderissa Juutinmaalla lähellä Århusin ja Billundin lentokenttiä. NIZE voi myös järjestää tehdaskäynnin swissQprintin tehtaalle tai live-demoja verkon kautta.

Share: