Sveitsin posti Suomen markkinoille

17.2.2011 15:45Uutiset » Toimiala

SwissPost

Swiss Post International on aloittanut toimintansa Suomessa. Uusi toimija muuttaa kilpailukenttää ja lisää yritysten vaihtoehtoja kansainvälisten postipalveluiden suhteen.

Suomessa on ollut oma Swiss Post International Scandinavian haara elokuusta 2010 alkaen. Suomen konttori on osa maailmanlaajuista yritystä, joka operoi yhdessätoista maassa Euroopassa ja Yhdysvalloissa sekä viidessä Aasian toimipisteessä.

– Suomessa tarjoamme kattavia ja laadukkaita kansainvälisiä postipalveluita kotimaisille yrityksille, kertoo toimialajohtaja Taina Enberg.

Suomen Swiss Post Internationalin vahvuutena on laatuun ja joustavaan palveluun panostava emoyritys. Kansainvälisillä postimarkkinoilla Swiss Post International on kolmen suurimman kansallisen postialan yrityksen joukossa.

– Olemme yksi vaihtoehto kansainvälisesti toimiville suomalaisyrityksille. Toimintamme lähtee siitä, että postittamisen täytyy olla asiakkaillemme vaivatonta ja kustannustehokasta, Enberg linjaa.

Yrityksen tuotteisiin kuuluu kansainvälistä päivittäispostitusta, suoramarkkinointikampanjoita sekä lehti- että pientavaralähetyksiä. Suomessa Swiss Post International toimii yhteistyössä paikallisten logistiikkayhtiöiden kanssa. Suomen yritys toimii Tukholmassa sijaitsevan Swiss Post Scandinavian pääkonttorin ja toimitusjohtaja Thomas Sjölinin alaisuudessa. Suomessa yhtiö hoitaa vain kansainvälisiä yrityslähetyksiä.

www.swisspost.com/finland

Swiss Postin tytäryhtiö Swiss Post International työllistää noin 1 300 työntekijää yhdessätoista maassa Euroopassa ja Yhdysvalloissa sekä viidessä Aasian toimipisteessä. Kansainvälisillä postimarkkinoilla Swiss Post International on kolmanneksi suurin kansallinen postialan yritys maailmassa.

Share: