Suurkuva vahvasti mukana jalkapallokisoissa

9.8.2018 06:38Uutiset » Toimiala
Venäläisen Simvolin toimitusjohtaja Sergei Babenko luottaa Mimakin tekniikkaan.

Venäläiset suurkuvan tuottajat olivat vahvasti mukana jalkapallon MM-kisoissa Venäjällä kesällä 2018. Yksi suurimmista kisojen lippujen ja bannerien tuottajista oli Simvol-yhtiö, joka luottaa Mimakin tekniikkaan.

Simvol perustettiin vuonna 1996, ja se on Venäjän suurin lippujen sekä tekstiilimainospainotuotteiden tekijä. Yritys sijaitsee Krasnodarin piirikunnassa Kropotkinin kaupungissa, ja sillä on myyntitoimistoja maan suurimmissa kaupungeissa. Yritys valittiin yhdeksi FIFA World Cup 2018 -kisojen toimittajista.

– Olimme mukana jo Sotsin talviolympialaisissa vuonna 2014 ja toimitimme lippuja sekä bannereita vaikeissa vuoristo-olosuhteissa. Nyt tuotteittamme oli esillä lähes kaikissa kaupungeissa, joissa jalkapallon MM-kisat pidettiin. Toimitimme myös urheiluvaatteita ja fanituotteita kisoihin, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Sergei Babenko.

Simvol aloitti toimintansa tuottamalla silkkipainettuja ommeltuja lippuja monessa eri koossa. Niistä ajoista yrityksen tuotantoprosessi on muuttunut dramaattisesti. Yritys oli ensimmäisiä, joka otti Venäjällä käyttöön sublimaatiotulostuksen. Tuotantoon saatiin tehoa ja nopeutta hankkimalla jo vuonna 2004 Mimakin JV4-tulostin, jota käytetään vieläkin.

Yritys on luottanut Mimakin tekniikkaan ja hankkinut useita laitteita tuotannon tehostamiseksi. Uusin laite on Mimaki JV300.

– Aiomme käyttää pääasiassa tätä mallia jatkossa tuotannossamme. Sillä voidaan korvata kaikki muut tulostimemme, Babenko sanoo.

Babenko on myös innostunut Mimaki Tiger 1800B -tekstiilitulostimesta, joka voi tulla kysymykseen tuotannon laajentuessa.

Share: