Suurkuva kiinnosti Finngraf-messuilla

19.4.2013 14:28Uutiset » Toimiala

Kasvava suurkuvatulostus kiinnostaa alana yhä useampaa painotaloa. Finngraf-messuilla Jyväskylässä oli esillä laaja valikoima alan tuotteita ja palveluja. Esimerkiksi Seri-Deco esitteli laajasti lateksiväriteknologiaa HP:n rekassa ja miniseminaareilla. Sesoma esitteli ensimmäistä kertaa Suomessa valokuvamaista laatua UV-tulostuksessa.

Myös alan kauppoja solmittiin, ja yksi ensimmäisistä heti keskiviikkoaamuna. KTA-Yhtiöt toimittaa Nykypainolle Fujin Acquity LED 1600 UV-suurkuvatulostimen. Nykypainon toimitusjohtaja Vesa Routarinteen mukaan tulostin täydentää painon laitekantaa. – Haluamme pystyä alan parhaaseen painojälkeen sekä parhaaseen ja nopeimpaan palveluun, Routarinne sanoo.

KTA-Yhtiöiden mukaan luokkansa paras tulostin käyttää UV-värien kuivaukseen energiaa säästävää, pitkäikäistä LED-valonlähdettä. Hyvin erilaisille materiaaleille tulostava laite yltää myös hyvään tuottavuuteen (20 neliömetriä tunnissa) ja tarjoaa samalla erinomaista kuvanlaatua.

Digitaalinen painaminen ja personointi ovat kuuluneet Nykypainon palvelutarjontaan jo vuodesta 1998. Suurkuvatulostamiseen yritys on lähtenyt siksi, että se on jo nyt graafisen alan virein kasvualue. – Tosiasia on, että painetun paperin kysyntä laskee. Suurkuvatulostuksessa näemme uusia mahdollisuuksia, Routarinne sanoo.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: