Susan Duinhoven Sanoman toimitusjohtajaksi

23.9.2015 11:12Uutiset » Toimiala

Susan Duinhoven

Sanoman hallitus on nimittänyt Susan Duinhovenin Sanoman toimitusjohtajaksi 1.10.2015 alkaen. Hän vastaa Sanoman koko liiketoiminnasta ja toimii johtoryhmän puheenjohtajana toimipaikkanaan Helsinki. Duinhoven tuli huhtikuussa 2015 Sanoman hallituksen jäseneksi.

Duinhovenin tuorein työkokemus on Koninklijke Wegener -mediayhtiöstä, missä hän toimi toimitusjohtajana ja johtoryhmän puheenjohtajana. Ennen tätä hän työskenteli Thomas Cookin Länsi-Euroopan toimintojen toimitusjohtajana. Hänen työhistoriaansa kuuluvat myös esimerkiksi Reader’s Digest (Valitut Palat), luokitellun median liiketoimintaa Hollannissa ja Tanskassa sekä McKinsey ja Unilever. Duinhoven jatkaa huhtikuussa 2015 alkanutta kolmevuotista kauttaan Sanoman hallituksessa.

– Susan Duinhoven on kokenut johtaja, jolla on hyvät näytöt vastaavista tehtävistä. Hänellä on liiketoiminnallista näkemystä ja kyky saada ihmiset työskentelemään yhteisten tavoitteiden hyväksi. Susanin panos Sanoman liiketoimintaan alle puolen vuoden hallitusjäsenyyden aikana on tehnyt minuun suuren vaikutuksen ja uskon, että hänen kattavasta media-alan kokemuksestaan on Sanomalle suurta hyötyä, sanoo Sanoman hallituksen puheenjohtaja Antti Herlin.

– Olen iloinen siirtyessäni Sanoman toimitusjohtajaksi, tämä on erityisen kiinnostavaa aikaa mediassa ja oppimisessa. Sanoma on tehnyt suuria muutoksia liiketoimintaansa viime vuosina. Suomessa ja Hollannissa Sanoma on merkittävä kuluttajamediatoimija ja Euroopan tasolla johtava tekijä oppimisliiketoiminnassa. Sanoman mediabrändien vahvuus yhdistettynä paikalliseen asiantuntemukseen ja digitaaliseen osaamiseen luo vankan pohjan kestävälle menestykselle, Duinhoven sanoo.

Share: