Suomisen joustopakkauksille uusi omistaja

18.8.2014 07:58Uutiset » Toimiala

Pörssiyhtiö Suominen on myynyt joustopakkauksien liiketoimintansa. Varmistuneessa kaupassa ostajat ovat brittiläinen pääomasijoitusyhtiö Lonsdale sekä liiketoiminnan johto. Uusi joustopakkausyhtiö pyrkii kasvamaan Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa.

Suominen Joustopakkaukset -liiketoimintaryhmä on valmistanut muovikalvosta korkealaatuisia kuluttajapakkauksia teollisuuden sekä kaupan käyttöön ja toiminut pakkausvalmistajana jo vuodesta 1952. Yksiköllä on toimintaa Suomessa, Puolassa, Ruotsissa sekä Venäjällä ja se toimittaa pakkauksia 23 maahan.

– Joustopakkausten henkilöstö on yhdessä Reima Kerttulan ja muun johdon kanssa saanut aikaan merkittävän muutoksen liiketoiminnassa tänä vuonna. Tehty työ antaa vahvan pohjan liiketoiminnan kasvattamiseen Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Olemme varmoja siitä, että uuden toimitusjohtajan Borge Kvammen sekä varatoimitusjohtajana jatkavan Reima Kerttulan johdolla ja meidän resursseillamme ja fokuksella Joustopakkauksilla on edessään valoisa tulevaisuus, sanoo Alan Dargan, Lonsdalen perustaja.

Kuva: Joustopakkauksen valmistama kierrätettävä Pirkka-kassi.

Share: