Suomeen syntyi uusi Buhrs Nordic Oy

13.3.2008 09:09Uutiset » Toimiala

Postitusalan automaatiojärjestelmien johtava maailmanlaajuinen toimittaja Buhrs on käynnistänyt tyrtäryrityksen Buhrs Nordic Oy:n Suomeen. Tuore yritys edustaa Buhrsin omia järjestelmiä, joihin kuuluvat muovitus-, paperiinkäärintä- ja kuoritusjärjestelmät sekä asiakaskohtaisiin tarpeisiin räätälöidyt ratkaisut. Buhrs Nordic Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Pasi Tiainen (kuvassa), jolla on pitkä kokemus toimialalta.

Buhrs Nordic toimii läheisessä yhteistyössä Heidelberg Nordicin kanssa, joka edustaa Buhrsin muovitus- ja paperiinkäärintäjärjestelmiä omalla markkina-alueellaan kohderyhmänään painotalot.

Buhrsilla on suuret odotukset Pohjoismaista yhtenäisenä isona markkinapotentiaalina. Perustamalla oman tytäryrityksen Buhrs tulee toimimaan jatkossa aktiivisesti myös tällä markkina-alueella ja olemaan näin lähempänä asiakkaitaan pystyen antamaan entistä parempaa palvelua.

Buhrs yrityksenä

Buhrs on postitusalan automaatiojärjestelmien johtava maailmanlaajuinen toimittaja. Yritys kehittää, valmistaa, myy ja huoltaa laitteita sekä järjestelmiä. Buhrs-järjestelmät esikäsittelevät, yhdistelevät ja pakkaavat media-alan tuotteita, kuten sanoma- ja aikakausilehtiä, suoramarkkinoinnin tuotteita, kirjoja, videoita, CD/DVD levyjä, kortteja yms. jakelukelpoisiksi.

Buhrs on kumppani postitusalan yrityksille, posteille, painotaloille, julkaisijoille, palvelukeskuksille, suoramarkkinoijille, pankeille, vakuutusalan yrityksille ja kaikille joilla on viestitystarpeita omille asiakkailleen.

Buhrsilla on yli 4.500 järjestelmäasennusta maailmanlaajuisesti ja joka viikko suoritetaan neljä uutta asennusta. Buhrs tunnetaan luotettavana kumppanina, jonka järjestelmät ovat laadukkaita ja tehokkaita.

Pääkonttorin sijaitessa Rotterdamissa, Buhrsilla on tytäryrityksiä Hollannissa, Saksassa, Ranskassa, Englannissa, Suomessa, Yhdysvalloissa, Japanissa ja Kiinassa. Muilla alueilla edustus hoidetaan laadukkaiden kumppaneiden kautta.

Lisätietoja www.buhrs.com.

Share: