Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Suomeen kaksi Kyoceran mustesuihkupainokonetta

9.11.2022 09:00Uutiset » Toimiala
Kyocera TASKalfa Pro 15000c -painokoneessa on tiedotteen mukaan korkea tuottavuus ja monipuoliset viimeistelyvaihtoehdot. Kuva: Visutech.

Suomalainen suuri painokonserni on hankkinut kaksi Kyoceran arkkipainokonetta. Laitteet toimittaa ja asentaa marraskuun aikana ruotsalainen Visutech, joka on näiden Kyoceran laitteiden jälleenmyyjä Suomessa.

Visutechin tiedotteen mukaan yksi Pohjoismaiden suurimmista painokonserneista on päättänyt panostaa ekologiseen vesipohjaiseen mustesuihkuteknologiaan ja investoi kahteen Kyocera TASKalfa Pro 15000c -arkkipainokoneeseen.

– Teimme laajan ja huolellisen analyysiin asiakkaamme painotöistä. Tämän hankinnan myötä he pystyvät tehostamaan tuotantoaan ja saavuttamaan merkittäviä kustannussäästöjä. Lisäksi asiakas voi kasvattaa kapasiteettiaan kasvutavoitteidensa mukaisesti, kertoo Johan Gustafsson, Visutechin Pohjoismaiden myyntipäällikkö.

Visutech on Gustafssonin mukaan erittäin iloinen siitä, että nykyinen asiakas osoittaa tällä uudella investoinnilla jälleen suurta luottamusta saamaansa palveluun sekä luottamusta myös Kyoceran mustesuihkuteknologiaan.

Kyocera TASKalfa Pro 15000c -painokoneessa on tiedotteen mukaan korkea tuottavuus ja monipuoliset viimeistelyvaihtoehdot, ja se toimii optimaalisesti esimerkiksi suoramainonnan, luetteloiden, oppaiden, esitteiden, aikakauslehtien, kirjojen ja kirjekuorien tuotannossa. Laite toimii myös muissa painotuotteissa, joissa värin peittoaste on sopiva. Kyoceran mustesuihkulaitteella maksimoidaan tuottavuus ja samalla minimoidaan käyttökustannukset sekä energiankulutus.

Investoinnin on todennäköisesti tehnyt  Grano tai PunaMusta.

Reino Lantto

Share: