SUL keskittää paino- ja suurkuvatyöt Granolle

5.4.2019 09:28Uutiset » Toimiala
Suomen Urheiluliiton myynnistä ja kumppanuuksista vastaava Tanja Finne (vas.), juoksuvalmentaja Harri Hänninen SUL:sta sekä Granon markkinointijohtaja Tiina Karppinen. Kuva: Grano.

Grano Oy ja Suomen Urheiluliitto ovat jatkaneet yhteistyötään. Yhteistyösopimuksella SUL keskittää kaikki paino- ja suurkuvatyöt Granolle.

Sopimuksen myötä Grano jatkaa Suomen Urheiluliiton, Helsinki City Runin ja Ruotsi-ottelun (2020) virallisena yhteistyökumppanina. Kumppanuuden kautta Grano hakee brändilleen tunnettuutta yleisurheilun ja lajina erityisesti juoksun avulla. Juoksuharjoittelu on sopivaa kaikille, mutta sen kautta tavoitetaan erityisesti korkeasti koulutettua ja elämyshakuista päättäjäkohderyhmää.

Helsinki City Run juostaan tänä vuonna 18.5.2019 osana Helsinki City Running Day -tapahtumaa. Muut tapahtumapäivän matkat ovat Helsinki City Marathon, Helsinki City 5 ja Helsinki City Marathonviesti. Lisäksi uutuutena tänä vuonna on Helsinki City Double, jossa henkilö juoksee saman päivän aikana molemmat sekä puolimaratonin että maratonin. Helsinki City Runin reitti on uudistunut ja reittihuoltoa on kehitetty osallistujien pyynnöstä.

Grano on tuttu kumppani urheilun parissa. Suomen Urheiluliiton kanssa yhteistyö on jatkunut jo vuosia. Yleisurheilu on näkynyt lajina myös kumppaneille ja henkilöstölle suunnattuina erilaisina tempauksina, kuten juoksukouluna tai Samulin Spelit -kumppanihaastekilpailuna. Erityisesti juoksu on vakiintunut lajiksi, jonka pariin myös henkilöstöä on kannustettu.

Share: