Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Storytel laajentaa kustannustoimintaansa Suomessa

26.10.2021 09:40Uutiset » Toimiala
TrueStoryn vetäjäksi ja kustannuspäälliköksi on nimitetty teatteritaiteen maisteri Essi Hellén. Kuva: Storytel.

Ääni- ja e-kirjapalvelu Storytel aloittaa Suomessa tositarinoihin keskittyvän kustannustoiminnan. Jatkossa tosielämään perustuvia tarinoita julkaistaan TrueStory-nimen alla, myös painettuina kirjoina. TrueStoryn vetäjäksi ja kustannuspäälliköksi on nimitetty teatteritaiteen maisteri Essi Hellén.

Hellén siirtyy Storytelin palvelukseen Yellow Film & TV:ltä, jossa hän on toiminut tuottajana. Hän aloittaa tehtävässään marraskuussa 2021.

Tositarinoiden suosio on jatkanut kasvuaan, ja Storytel haluaa tiedotteen mukaan tarjota suomalaisille entistä enemmän mahdollisuuksia viihtyä tosielämän tarinoiden parissa. Tarkoituksena on harjoittaa kustannustoimintaa ääni edellä, mutta tarinoita julkaistaan eri muodoissa aina tilanteen ja tarpeen mukaan. Ääni- ja sähkökirjojen ohella vaihtoehtoihin lukeutuvat niin painetut kirjat, podcastit kuin audiodokumentit.

Jatkossa Storytel harjoittaa omaa kustannustoimintaa Suomessa seuraavien nimien alla: Storytel Original, TrueStory ja Storyside. Lisäksi Storytel omistaa Suomessa itsenäisesti toimivat kustantamot Gummerus Kustannuksen ja Aula & Con.

Paitsi digitaalinen kirjapalvelu Storytel on myös kasvava kustannuskonserni, joka muodostuu useista kustantamoista. Yritys julkaisee myös itse suoraan kuunneltaviksi kirjoitettuja Storytel Original -äänikirjasarjoja sekä podcasteja. Ruotsissa vuonna 2005 perustettu Storytel toimii tällä hetkellä yli 20 maassa ja sen pääkonttori on Tukholmassa. Suomessa Storytel aloitti toimintansa keväällä 2016.

Array
Share: